Alternatief tv

Feiten in Oekraïne waar de Mainstream Media over zwijgt. Ab Gietelink met Prof. Kees vd. Pijl

Op 21 April 2022 maakten we in een interview met Prof. Kees van der Pijl, oud Hoogleraar politiek Internationale relaties, de balans op over de Oekraïne-oorlog.
Wat zijn feiten en perspectieven, die we in de Mainstream Media niet tegen komen? .

De volgende kwesties komen aan de orde:
1. Waarom is de NATO zo vasthoudend inzake Oekraïne?
3. Marioepol en achtergronden over het Bataljon van Azov
4. Biolabs in Oekraïne
5. Zelensky
6. Boetsja: Wat gebeurde er precies?
7. Kramatorsk: Wat gebeurde er precies?
8. Hoe ziet een Vredesregeling eruit?

Bron: https://www.alternatief.tv/

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 3.022 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Feiten in Oekraïne waar de Mainstream Media over zwijgt. Ab Gietelink met Prof. Kees vd. Pijl
  1. Prima interview met 1 van de 2 beste mannen die deze analyses kunnen doen; Kees van der Pijl en Karel van Wonderen. Een man als Baudet zou er goed aan doen om deze mannen regelmatig te consulteren. Er zat 1 foutje in het interview en dat ging over die Chilense vlogger. De man was inderdaad verdwenen, maar binnen een paar dagen toch weer aanwezig. Dit werd bekend tijdens een gesprek met The Durant van Alex Christoforou https://www.youtube.com/c/AlexChristoforou Btw: een zeer interessant kanaal met heel veel kennis over de oorlog en bijkomende zaken, zeker de moeite waard om op te nemen in jullie bestand.

  2. 2014 was duidelijk voor vele Nederlanders het Oekraïneassociatie verdrag niet voor te stemmen in feite bang voor een oorlog met Rusland, Rutte moest zonodig knoeien met een inlegvelletje!

  3. Ik kreeg vanmorgen een bericht van een contact in Nikolaev. Ze is Russisch maar woont in Ukraine, ze zit in een soort van verzet….ze stuurde mij, vertaalt in Google translate, het volgende:

    Turkije maakte via onofficiële kanalen duidelijk dat het klaar was om een ​​tweede front in Karabach te openen; en Frankrijk voert de druk op Tbilisi op om een ​​militair conflict in Ossetië te beginnen. NAVO-vertegenwoordigers dringen er via Roemenië op aan het conflict tussen Chisinau en Pridnestrovie te actualiseren. Kiev belooft steun aan de president van Moldavië. Tegelijkertijd is Taiwan van plan om in de nabije toekomst massaproductie te starten van op de grond gestationeerde kruisraketten met een bereik tot 1.200 km, die zelfs in Shanghai kunnen toeslaan, en dit provoceert China nu al in hetzelfde scenario als Rusland.

    Misschien is het voor anderen mogelijk om te onderzoeken wat ervan klopt….Maar het is duidelijk dat als het zo is en uitkomt we zwaar de pisang zijn. De NATO, met name, wil dus niet de escaleren, sterker ze bevorderen de escalatie. Pelosi is NU in Kiev bij de trekpop genaamd Zelinski en de gesprekken zullen zondermeer gaan over hoe ze Rusland denken te verslaan….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *