Blckbx

blckbx today: Gideon van Meijeren over A-status apenpokken | Biden steunt Taiwan | zorginfarct 2040?

Maandag 23 mei 2022

In de uitzending van vanavond onder andere:

– De apenpokken zijn door het RIVM en Minister van VWS Ernst Kuipers aangemerkt als A-ziekte. Met Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren bespreken we hoe dit mogelijk is.

– Kunnen we ons opmaken voor een nieuw conflict nu de Amerikaanse president Biden heeft beloofd militaire steun te bieden aan Taiwan, terwijl China al een invasie van Taiwan heeft gesimuleerd?

– Sportkoepel NOC*NSF meldde dat het aantal Nederlanders dat in 2021 wekelijks sportte met 800.000 is afgenomen ten opzichte van 2020. Weer een voorbeeld van de nevenschade van het coronabeleid. Hoe verhoudt dit zich tot een nieuwe campagne van de overheid die ons waarschuwt voor een zorgcrisis in 2040?

– Aan de desk staan Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren, onderzoeksjournalist Daan de Wit, redacteur David Boerstra en verslaggever Erwin Taams.

– Presentatie: Sanae Orchi

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.231 times, 1 visits today)
7 thoughts on “blckbx today: Gideon van Meijeren over A-status apenpokken | Biden steunt Taiwan | zorginfarct 2040?
 1. We mogen blij zijn dat Putin van Rusland wakker is geworden, zijn lidmaatschap van het WEF heeft opgezegd en nu vecht tegen het opkomende Nazisme….te beginnen in de Ukraine, The Nazi Proxy state of the USA/EU/Nato/WEF en hopelijk (maar dat vind ik persoonlijk) niet zal stoppen voorbij de grenzen van Ukraine. Rusland zal onze bevrijder zijn van al die organisaties. Van de Amerikanen hoef je in ieder geval onder Biden niets te verwachten. Wellicht wel als Trump aan de macht is.

 2. Vertrouwen komt te voet, wantrouwen gaat te paard?
  WAPPIE=WANTROUWEN?
  Referendum d666 is een gotspe? FAKE?

 3. ik ben 70 en hoef nooit naar de dokter het is niet alleen oudere mensen
  ongezond leven zorgaanbieding is veel onnodig geld gaat naar verkeerde doelen mensen
  verzekeringen weg en weer soort ziekenfonds

 4. Ik heb ergens gelezen dat Taiwan al bij China hoort. Dus kun je het niet bezetten. Taiwan schijnt ook geen ambassades te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *