Blckbx

blckbx today: moeten we vrezen voor het sociaal kredietsysteem?, de Digital Services Act en meer…

Maandag 25 april 2022

In de uitzending van vanavond onder andere:

– Het sociaal kredietsysteem begint ook in Europa vorm te krijgen in o.a. Rome, Bologna, de Duitse deelstaat Beieren en Oekraïne. Wat is nu eigenlijk een sociaal kredietsysteem? Moeten we ons zorgen maken?

– In China leidt het sociaal kredietsysteem al tot censuur en zelfs uitsluiting van grote groepen burgers. Is dit ons voorland?

– De 27 landen van de Europese Unie hebben ingestemd met de Digital Services Act (DSA). Wat houdt deze wet in en wat betekent voor de (online) vrijheid van meningsuiting?

– Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, redacteur David Boerstra en rechtsfilosoof Eva Vlaardingerbroek

– Presentatie: Bjorne Willemsen

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 999 times, 1 visits today)
9 thoughts on “blckbx today: moeten we vrezen voor het sociaal kredietsysteem?, de Digital Services Act en meer…
 1. Nigeria Blocks 73 Million Cell Phones In Security Clampdown!

  Kewl let’s all throw them away.

  Sounds like a purge 🙁

  Isnt china taking money from them…

  https://youtu.be/Kkbe6hH8Ukw

  In this free-to-read article, the FT’s Hannah Murphy takes a look at the emergence of ethical hacking education and certifications as companies have become more wary of cyber attacks on online systems.

  This comes as ransomware attacks — in which hackers lock up data or computer systems until they are given a pay off — have become one of the biggest cyber security problems for the private and public sectors in the past two years.

  Read the article in full here: https://www.ft.com/content/b329db30-c

 2. Social Credit Scores To Be Rolled Out In Italy!

  Here we go, more censorship is on the way starting in Italy. I always thought the governments were elected to work for the people, by the people. Instead it is get elected and become the ruler of the Country. This sounds like the Dark Ages..

  My goal is to get my social credit score to zero when it come to America I will not comply they will hold me in derision

  my purchasing power will be my COLT…..(or my Smith&Wesson)…

  Conserve resources? God gives His children everything they need to live in abundance and He will continue to provide as He always has. Let No Man deceive You 🙏

  Ever remember the days the phone lines had up ro 3 parties, per ring , I must be old ,lol didn’t ever think I’d see all this so fast ushering in , ugh 😑

  Unbelievable. What are we 4 months behind Italy?

  https://youtu.be/xImp6gTpqHM

 3. En belanden we met de heel europa hier als we met zijn allen een vuist willen maken en niet over ons laten regeren want, wij zijn niet zijn niet uw kinderen. Wij zijn de zonen en de dochters van het verlangen van het leven naar zichzelf. Ze komen niet van u, maar ze zijn ook niet van u. En al zijn ze bij u, toch behoren ze u niet toe. U mag ze uw liefde geven, maar niet uw gedachten. Want ze hebben hun eigen gedachten. U mag hun lichaam onderdak bieden, maar niet hun ziel. Want hun ziel verblijft in het huis van morgen, dat u niet kunt bezoeken; zelfs niet in uw dromen. U mag er naar strèven aan hen gelijk te worden, maar niet proberen om hen aan u gelijk te maken. Want het leven stroomt altijd voorwaarts, en blijft niet talmen bij gisteren.

  -Kahlil Gibran, De Profeet

  De meeste overheden willen het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, “het beste”? Bepaalt u dat? Er is ook nog zoiets als “zelfbeschikking” dat geeft meer geluk en levensvervulling en ze vragen niets en doen zomaar wat hun het beste uitkomt en geven miljarden uit als water wat er niet is en drukken dan zomaar wat bij om ons te doen geloven dat…..Welkom op de officiële website van EuropeansUnited.eu

  De drie belangrijkste standpunten van EuropeansUnited zijn: democratie, mensenrechten en respect voor de grondwet.
  Democratie in gevaar

  De overheid neemt al zeer lang maatregelen die onze fundamentele vrijheden te beperken. Wet na wet wordt gestemd zonder rekening te houden met mensenrechten of basisrechten die vastgelegd zijn in de grondwet. Alles wordt goedgepraat door te verwijzen naar een wereldwijde pandemie. Ondertussen worden bijna al onze democratische waarden overboord gegooid. Het voelt bijna alsof de ergste ziekte die uit China kwam niet het virus was, maar het totalitarisme. https://www.europeansunited.eu/nl-nl/home-4/

 4. De oude energie van de aarde was tot 2009 Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je geweten had hoe de cyclussen werken en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

  En kom je hier uit als vergeldingsdrang op latere leeftijd een rol speelt als gevolg van afwijzing en men meent dit te moeten afreageren op de buitenwereld en krijg je deze tragedies uit vorige cyclussen https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=476 terwijl de bedoeling in dit leven is: Al slaan ze spijkers door je handen en voeten ik vecht terug en ik kom terug wat we ook gebeurt en hoeveel ik ook moet lijden mijn wil is zo sterk dat ik nooit in dit leven opgeef en de moed en kracht vindt in mijzelf om deze ellende te overwinnen. I Will Survive https://youtu.be/ldDYdmwL5zU Jezelf helend vermogen doet dan zijn werk en niemand is te vertrouwen, wordt je teruggeworpen op intuïtie en gevoel, de enige die je kan vertrouwen is jezelf, daar is moed voor nodig en in je kracht staan de boodschap. Met andere worden een leerlesje die jij als mens als conclusie had moeten trekken, mooi had geweest als judas in de afgelopen passion het geld had terug gegeven en eerlijkheid had betoont, Barabas in de gevangenis werd opgesloten, Jezus vrijuit ging en de overheid zich betrouwbaar had opgesteld en eerlijkheid had omarmt en een mooie metafoor geweest voor waar heel de wereld nu in beland is en een wijzere boodschap…….maar helaas die kunnen vaak niet tegen verlies….

 5. Het ziet er inderdaad niet best uit nu de volkeren van Europa er nog niet zijn geslaagd in het elimineren van
  de weffers.
  Hiet laat ik u zien waarom dat nodig is.

  12.00 u Le Pen 14,4 m Macron 14,2 m
  20.00 u Le Pen 13, 3 m Macron 18,8 m

  Na 12.00 u gaan er stemmen af bij Le Pen en worden geteld bij Macron en Macron is de enige die nog
  stemmen krijgt. Dat de ‘racist’ Marine Le Pen in de Guyana, Guadeloupe en Martinique Macron verpletterend
  verslaat is natuurlijk nepnieuws.

  Beste nederlanders, europeanen, wereldbevolking het is tijd voor revolutie voordat je in het slachthuis bent!

 6. Off topic? Vaxxers besmetten niet geprikten volgens Xandernieuws artikel. Maar wij kunnen niet weten wie de vaxxers zijn, hun weten wel wie het niet zijn! Maar dat vaxxen heeft daar ook mee te maken, het is geen virus, het is Cov-ID, je vinden via satellieten! Je lichaam met remote control overnemen! Certificate of verification ID! Door 5 & 6G! Corona is niet de killer, de priks zijn de killers! Gewone mensen wereldwijd tot slaven maken van de NWO fascisten!

 7. Off topic? Weer Xandernieuws, Denemarken stopt prikken wegens hersenbloedingen! Nieuw artikel! Ook blindheid bij geprikten, door hersenbloedingen!

 8. Off topic? Nieuw artikel Xandernieuws, mijn commentaar hier, ”dombo ”vaxxers” gaan het zorgsysteem doen instorten!” Hij heeft het ook over de impact van de mrna gentherapie op de hersenen, 90% doden hun lichaam zat helemaal vol met spikes, 30% piloten hebben hartproblemen door de priks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *