Blckbx

blckbx today: Nord Stream belang USA | Europese vaccin-data corrupt | Oekraïne Green Deal goudmijn

Woensdag 28 september 2022

– De Nord Stream gaspijpleidingen tussen Rusland en Europa zijn gesaboteerd, daar zijn alle deskundigen het over eens. Amerikakenner Laura Slot bespreekt het explosieve dossier waar het vingerwijzen tussen Rusland en Amerika al is begonnen. Wie heeft een motief en wie is de lachende derde?

– In 2021 sloot de EU een partnerschap met Oekraïne t.a.v. kritieke grondstoffen die cruciaal zijn voor de Europese energietransitie. De mineralen liggen in Oost-Oekraïne waar vandaag referenda plaats hebben gevonden om wel of niet bij Rusland te horen. Dit maakt de referenda meer dan een politieke kwestie, aldus David Boerstra. Hij geeft ons inzicht in het grote belang van de EU bij Oost-Oekraïne en het slagen van de Green Deal.

– “Er zou onafhankelijk forensisch onderzoek moeten komen naar de integriteit en betrouwbaarheid van de EMA “, vindt data-analist Wouter Aukema die grove onderrapportage en datacorruptie constateert van meldingen van vaccin-bijwerkingen.

Desk: Historicus Laura Slot, redacteur David Boerstra en data-analist Wouter Aukema

Presentatie: Anne Willemsen

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 791 times, 1 visits today)
One thought on “blckbx today: Nord Stream belang USA | Europese vaccin-data corrupt | Oekraïne Green Deal goudmijn
  1. Wouter Aukema en zijn collega’s doen zeer goed werk en de EMA is corrupt. Wouter gaat er zelfs nog bij zijn analyse vanuit dat in Nederland, Oostenrijk en IJsland 100 % melding van bijwerkingen wordt gedaan. Nou is het niet zo moeilijk om te begrijpen dat dit percentage veel lager zal liggen. De redenen zijn tegenwerking door onder andere artsen en het Lareb en het feit dat slachtoffers niet weten waar en op welke wijze ze bijwerkingen kunnen melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *