Overige

Davina getuigt over haar #vaccinatieschade die haar bijna het leven kostte

3 weken na haar vaccinatie wordt Davina met spoed geopereerd. Een trombose aan haar milt waardoor lever, nieren zijn beschadigd. Een stuk dunne darm moet worden verwijderd. De rest van haar leven moet ze de gevolgen dragen.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.173 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Davina getuigt over haar #vaccinatieschade die haar bijna het leven kostte
 1. ik denk dat het virus faks gebeuren het voorstellingsvermogen van de gemiddelde burger te boven gaat. Ze hebben zulke mooie probleemloze levens, dat ze de slechtheid niet kunnen bevatten laat staan herkennen.
  Zoals dat ook in de 2e wereldoorlog was, men hoorde de verhalen van gevluchte duitsers en dacht ach gut tis me wat.
  Alleen veteranen, ex-kolonialen en werknemers van slachthuizen konden zich wellicht een voorstelling maken van het gevaar en de slechtheid die onderweg was.

  Ik bedoel je kunt moeilijk ontkennen dat er niet al tijden overal signalen waren: speelfilms, documentaires, suez en cuba crisis, moorden op JFK en MLKing, dictators en staatsgrepen in zuid america, als er maar iets linksigs was dan moest het kapot, tja die piloot Poch houd nu ook zijn mond wel, Tsjernobyl, 911 !!! Plotseling gaan we 90 jarige oorlogs criminelen oppakken die als tiener in dienst moesten in de nadagen van het derde rijk inplaats van hen een podium te geven. (NL media is een ramp die mensen doelbewust dom en onwetend houd).
  Dat afschuwelijke isis en “the lords resistance army”, het plat bombarderen van Raqqa en Mosul. Varkensgriep, vogelpest, ebola zika. Mindcontrol niet te vergeten, met epidemieen van instant psychopaten, serie moordenaars, school shootings, prof delgado met zijn stimoceiver.

  Alsof mensen nieuws consumeren zoals een TVserie, zonder bij na te denken en zonder het in een historische context te plaatsen. Vandaag gebeurd het daar, en straks komt het ook hier, uiteindelijk ? maar nu voorlopig nog niet ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *