Blue Tiger

Blue Tiger Achterhoek: Op zoek naar ‘nee’-zeggers

Wat vindt u van het nieuw kabinet? Vier partijen treden op 15 januari vorig jaar af, en dezelfde vier partijen treden een jaar later weer aan. Omdat Groningers overal ‘ja’ na zeggen, zakken we af naar Neede in de Achterhoek om te vragen wat de mensen ervan vinden. Hopelijk kunnen ze daar ‘nee’ zeggen.

 

 

==

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.030 times, 1 visits today)
12 thoughts on “Blue Tiger Achterhoek: Op zoek naar ‘nee’-zeggers
 1. Bezoek ook eens Winterwijk en Aalten, Gendringen, Breedevoort.
  Net als in WO II zal het verzet tegen de landverraders onder Rutte
  vet moeten verharden!

  De Achterhoek geeft meer hoop dan de rest van NL.

 2. Toch duidelijk dat je alleen maar van schorum af komt met hun eigen
  middelen: een Mengele-injectie!

  Trekt er op uit en help ze met hun eigen
  genocide-agenda! Het is zo belangrijk dat we verlost worden van nutteloze
  opvreters in bilderberg-wefclubjes. Goed voor de economie, kapitaal
  vrij te maken door injecties! Alles kunt u nalezen in de Klaus-Schwab-agenda.

  Doet uw burgerplicht!
  2022 het jaar van de grote schoonmaak, niet vergeten!

 3. Beste Tom Zwitser,

  Ik heb hier heel lang over nagedacht, maar ik heb als gewone burger de plicht om ons mooie Nederland te beschermen tegen onrechtmatig en criminele acties van de huidige zgn. elite die nu ons land regeren, en gaan regeren.! (niemand heeft deze mensen democratisch gekozen !)
  Ik ben al 1,5 jaar bezig alle alternatieve media te volgen en dossiers aan te leggen over de vreemde gang van zaken vwb.
  Corona en de zgn. maatregelen die wij als burgers maar MOETEN volgen, en de technische zaken die men wellicht hiervoor gebruikt.
  Ik heb een electronische achtergrond en ben actief in de vliegerij. Zou het mogelijk zijn om met jou in gesprek te komen, zodat ik je op de hoogte kan stellen van mijn bevindingen, vooral de laatste tijd. Laat me s.v.p. even weten of dat kan. Ik volg al je video’s en interviews op de voet, en ben van mening dat ik e.e.a. aan je moet melden. Het liefst zou ik, ik ben maar een gewonde burger, ook graag in een uitzending willen zitten, en mijn bevindingen met je te bespreken. Ik ben niet Guido of Thierry, maar misschien vinden jouw vaste kijkers het ook wel eens interessant om het verhaal van een gewone burger te zien. Met vriendelijke groet,
  René Franke
  M; 0031 0650586353

 4. Gaan jullie zich maar ergens anders amuseren, niet met mijn kostbare tijd & leven, er is een GENOCIDE bezig op ons, maar jullie doen niets dan zeveren!

 5. XB wat is dat voor naam?Jij hebt altijd wat te zeiken,wat DOE jij?Behalve ZEIKEN en AFZEIKEN,in mijn ogen=een afgekeurde timmerman ben jij een troll van de bovenste plank,je hebt commentaar op alles wat deze kanaal laat zien.Was eigenlijk niet van plan om dit kenbaar te maken maar ik stoor mij mateloos aan dat GEZEVER van JOUW.

 6. Jij bent zelf het tuig dat de bezetters steunt, & de GENOCIDE steunt met uw smerige grote dombo reactie hier! Wat voor oplossing heb jij dan, zero nada nix!

 7. De Jezus freaks & de Gandhi apen zijn door mij al twee jaar gewogen & te licht bevonden l

 8. Stuur hem een reactie (mail) op zijn kanaal! Ik ben het zeer met u de eens… En wij zijn daar zeker in geïnteresseerd.

 9. Stuur hem een reactie (mail) op zijn kanaal! Ik ben het zeer met u eens… Wij zijn daar zeker in geïnteresseerd.

 10. Waarde ingenieur, je zal wel wel bedoelen: “help HEN met …”
  Citaat:
  “Doet uw burgerplicht!
  2022 het jaar van de grote schoonmaak, niet vergeten!”
  Wordt vervolgd!

 11. De gewone (maar wakkere) Nederlander komt niet aan het woord?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *