Overige

Boeren NL: Beregeningsregels brengen voedselvoorziening koeien in gevaar en, smoesjes over lege schappen Jumbo

Bureaucratische protocollen brengen voedselvoorziening voor koeien in gevaar

Bestuursdwang van achter een buro met desastreuze gevolgen voor de dieren. De desastreuze gevolgen van dwangpolitiek treffen niet alleen boer Hein de Louw uit De Mortel (Brabant), maar ook zijn koeien.

Hein wil in overleg met het waterschap welke dreigt met 4000,- boete, maar niemand geeft thuis en niemand neemt verantwoordelijkheid.

Alice Besselink gaat namens BoerenNL (In het programma “Boeren van Nederland”) in gesprek met boer Hein over de muren waar hij tegenaan loopt en hoe hij door ambtenaren van het kastje naar de muur wordt gestuurd, terwijl zijn gras dood gaat. Als dit nog langer duurt hebben de koeien straks geen eten (gras) meer.

De afgelopen tijd horen we veel smoesjes in de winkels van de Jumbo waarom men niet genoeg melk in huis heeft. Boer Hein de Louw uit Brabant legt het aan Alice van het BoerenNL programma “Boeren van Nederland” op een leuke manier uit.

Boeren NL kunt u hier volgen: https://odysee.com/@BoerenNL

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 424 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Boeren NL: Beregeningsregels brengen voedselvoorziening koeien in gevaar en, smoesjes over lege schappen Jumbo
 1. Gewoon aanzetten die sproeiers , zet ze gewoon s’nachts aan , zie het maar als burgelijke ongehoorzaamheid.Als ze je bekeuren wel dienst nr’s vragen ,voor later..Als de boeren mee blijven werken aan deze idiote maatregelen is het einde verhaal voor ze , dat staat wel vast.

 2. Waarom storen boeren zich nog aan de onwettige regels van dat groepje weffers?

  Doet u svp wat goed is volgens u en als ze proberen u een boete op te leggen, tekent u er bezwaar tegen aan, het liefst met zoveel mogelijk collega’s.

 3. Ik heb het gevoel dat ons volk slaafs en verslaafd is geworden aan de regeltjes.Ze zijn ook overal bang voor.De meeste zijn zeer onderdanig gemaakt en bang voor die nep overheid.Ze snappen niet dat het een ongekozen berg stront is wat daar in den haag zit.

 4. De boer is troef en vakbekwaam …. !
  Doe wat moedt! Hou je bedrijf én ons in leven!
  SVP
  Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *