Overige

Boostershot? In Israël gaat het massaal fout! – Nederlands ondertiteld

11 thoughts on “Boostershot? In Israël gaat het massaal fout! – Nederlands ondertiteld
 1. Als deze vertaling klopt – ik spreek geen Hebreeuws, geen bronvermelding aanwezig – dan heb ik het volgende commentaar. Wat een ongelofelijk domme mensen allemaal. Mijn god.

  Kijk, als er simpelweg geen andere informatie zou bestaan, dan viel er nog iets voor te zeggen. Wat het zo zielig maakt, vind ik, is dat er JUIST zoveel data bestaat die een ander idee, beeld of gedachtegoed aanhaalt, wat haaks staat op de mainstream propaganda lijn.

  Men zou dus kunnen stellen dat men letterlijk liever sterft dan dat men de eigen ideeën en overtuigingen tegen het licht houdt. Vanuit de dualiteit bekeken zouden de volgende keuzes ontstaan op basis van het gedrag: of een ego-dood sterven, of uit dit lichaam sterven. Frappant genoeg zijn beide processen, in mijn bescheiden kijk, het ontwaken voor ‘de ziel’, of een groter goed; een groter geheel in het bestaan.

  Bijbelse tijden, jongelui. Bijbelse tijden.

 2. Het spike-eiwit wordt met de injectie in je hele lichaam aangemaakt in grote hoeveelheden. Qua functie kan het hetzelfde aanrichten als vele gelijksoortige virussen. Van een verwaarloosde verkoudheid kan je soms problemen met je hartkleppen verwachten. Zaken die al decennia bekend zijn.

  Het ‘geniale’ van het plan van Klaus Schwab cs is dat zij een experimentele gentherapie weten te gebruiken om juist gevaarlijke spike-eiwitten, gebaseerd op het virusmodel, diep in het lichaam te brengen en daarmee ernstige vasculaire schade weten aan te brengen, naast en door bloedklontering. Over cytokinestorm nog maar gezwegen. Bij een natuurlijke besmetting vindt de verdediging al plaats in het uitwendige ademshalingssysteem en reeds, normaal gesproken, met groot succes. De gentherapie is een biowapen volgens de principes van het paard van Troje. Je lichaam wordt van binnenuit aangevallen op die plaatsen waar je immuunsysteem het zwakst is. Bovendien wordt je immuunsysteem na diverse ‘boosterprikken’, als je dat al overleeft, verder afgebroken via deze gentherapie. Uiteraard worden deze feiten geschaard onder de noemer fakenews door de misdadigers in dit werelcomplot!

  Geen wonder dat een crimineel als Bill Gated, bekend van de virusgevoelige software (sic!), zeer gecharmeerd is van genocide via Pfizer cs.

  Hier vindt u een lijst van een aantal medewerkende moordenaars op uw kinderen, kleinkinderen en grootouders.
  Zaak om 100 % van deze ongevaccineerden te injecteren met de eindoplossing:
  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Danny Rothschild | World Economic Forum

  Overige defacto agenda-uitvoerders in de dossiers:
  Rob Jetten
  Hilde Palland
  Jan Paternotte
  Nikki Sterkenburg
  Nikki Pouw-Verweij
  Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

 3. PS Uiteraard is het virus NOOIT geisoleerd want het is een computermodel gemaakt onder leiding van (ze kan niet eens programmeren)
  Marion Koopmans van de fake Drostenpapers. We zullen haar, dit voor de overlevenden van deze genocide, nog zien hangen, letterlijk of figuurlijk.

 4. Is er veel verschil met NL? Zit te ver weg om dat in te schatten.
  Vindt dit een goed stukje dat wellicht beter werkt in veel kringen dan
  mijn hardere postings.

 5. Wat uzelf niet wilt dat u geschied, doet dat nu uw beulen aan!

  Injecteer van Ruttes tot Kaptein tot Kaag tot Schwab tot Oranjegekleurd en laat hen naar adem snakken.

  Dit gezegde is alleen geldig in deze WO III.

 6. Alleen te begrijpen als er een verborgen agenda is. Nooit maar dan ook nooit is er een medische grondslag geweest tot massa vaccinatie. Niet in 2020 en ook niet in 2021. Het vaccineren was vanaf het begin het plan kost wat kost en de noodtoestand van nationale draagwijdte werd kunstmatig in stand gehouden met zogenaamde ¨besmettingen¨ op basis van een manipuleerbare PCR. Daatnaast werden alternatieve medicijnen die steeds meer gingen bewijzen werkzaam te zijn geweerd en zelfs verboden. Hoeveel bewijs moet je hebben voor een vooropgezette planning die met van alles te doen had, controle, instorting reset van kapot monetair systeem, wereld regering en destructie bestaande economieën maar niets met gezondheidszorg. Of depopulatie ook een agenda onderdeel is weten defenitief volgend jaar in juni.

 7. Heel deze post trekt op de ballen. Snert vertaling en verdraaide zinnen. Als je dit maar kan posten, post dan niets.

 8. Wij weten al lang dat de priks er zijn voor controle, niet voor gezondheid, integendeel, genocide op weerloze burgers! Ze laten zich bang maken voor een griepje van alle jaren, maar laten zich wel prikken, zonder te weten wat erin zit! 8 miljoen prikdoden wereldwijd onder de mat geveegd & toch maar blijven pushen! Flauwe cul van variant golven voorspellen om maar te kunnen gijzelen! Heel het opzet klopt niet, testen van gezonde mensen met fake tests is een uitvinding van de politiek van 2020, totaal onwetenschappelijk, alléén symptomatische zieken werden altijd geïsoleerd, nooit gezonde mensen! Ze mogen zich niet bemoeien & onder dwang zetten van burgers voor fake gezondheidsredenen, dat is het overtreden van de Neurenberg-codes, die verdienen de doodstraf! Israël Zou beter moeten weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *