10 thoughts on “Jensen – Het net sluit zich
 1. Ik hoop dat het net zich sluit om de volgende lieden met een basaltblok er bij en dumpen in de noordzee voor een verfrissend bad.
  Afin iedereen kent hen wel!

 2. We zitten straks wel al twee jaar gegijzeld onder valse argumenten van de partijpolitieke fascisten, dringend tijd om dat corrupt systeem te verlaten, er niet meer op te stemmen & een eigen volksbestuur te organiseren! Binnen dit systeem kan niets opgelost worden, telkens vervalt het opnieuw in tirannie, zo lang is de tweede wereldoorlog nog niet geleden, & zie we zitten terug met hetzelfde probleem!

  Anarchisten weten al van einde 1800 dat een staat boven ons zeer gevaarlijk is, het volk mag hun vrijheid nooit meer in handen geven van partijpolitieke politici, je ziet nu wat ze allemaal achter onze rug in elkaar geflanst hebben! Ze vertegenwoordigen ons al lang niet meer, klaar, weg ermee! Dit is niet plots in 2020 begonnen, ze zaten in 2009 ook al te proberen tijdens de zogenaamde Mexicaanse pandemie, maar de plandemie was toen nog niet gelukt! Eindelijk hebben ze nu hun zin als wij niet keihard terugslagen! Ze hebben alle Neurenberg-codes overtreden, ze verdienen de doodstraf!

  Robert Jensen zei in 2020 ook al dat hun kaartenhuisje zou omvallen, maar je ziet, hun hersenspoelsysteem blijkt veel beter te werken dan al die videokes die op de alternatieve worden gemaakt! Door de censuur wordt alle bla bla bla van de andere kant gewoon weggefilterd door big tech! Schiet niet op, betogingen ook niet! Wordt met geweld overmacht van het corrupt systeem in de kiem gesmoord, we zijn bezet, maar we zijn te laf om het tuig te pakken! Errico Malatesta had daar een veel realistischere kijk op, absolute geweldloosheid beoefen tegenover brutaal geweld van een corrupte staat is niet realistisch, daar kreeg men Hitler ook niet mee klein, dito met deze fascisten van nu!

 3. Wat is dat hier ook weer? Jullie doen ook aan censuur, want de reacties worden niet gewoon doorgelaten! Freedom of speech is absoluut, zo niet, geen echte vrijheid, dan zullen jullie voor de rest ook achter echte vrijheid mogen fluiten, dan is er op YT eigenlijk nog meer freedom of speech! & Ik kan van ervaring spreken! Van welke woordjes zijn jullie bang?

 4. Waf woef woef, was je verschoten? Oej, oppassen hee, jullie zouden eens zwaar gewond kunnen geraken van mijn reacties? Tsjonge jonge, moeten ze de controlfreaks uithangen op reacties, ga daarmee naar de oorlog, zeiden ze vroeger! Weet je wat jullie zijn? De potten die de ketels verwijten! Hier zie ik al aan dat er van jullie bla bla bla gezever ook geen realiteit gemaakt zal kunnen worden, binnen 10 jaar zitten we zo nog in dezelfde soep als ballekes!

 5. Moderatie wat is dat voor een controlfreak beest? 666? Staan de camera’s aan? Oppassen, deze zijn gevaarlijke woordjes niet doorlaten hee? Want in ieder letterke zitten misschien wel duizenden kernkoppen die ik stiekem in nanodeeltjes heb verstopt, je weet maar nooit hee? Dus jullie vinden mij ook al van tevoren zonder symtomen gevaarlijk besmettelijk? Zo achterdochtig als dat politiek tuig dus? Ik denk toch logisch hee? Of niet dan? Dit gaat jullie in ieder geval niet van de echte fascisten verlossen, integendeel, laat gewoon alle reacties direct door, anders zijn jullie geen haar beter, het zijn de kleine dingen die het doen, de houding tegenover bezoekers, ben je gastvrij, of ben je een gesloten deur? Dit is een gesloten deur, ook een QR controlemoderatie!!!

 6. Allee, dan toch geen Xandernieuws, zucht, valt toch beter mee dan het leek … Sorry dat ik zo kwaad was over dat modereer gedoe.

 7. Sorry voor de fout.

  Humanitaire moet zijn Humanity

  Kortom; This is not us against them..
  This is not blue vs red..
  This is Humanity vs Disease!

  Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *