Blckbx

BREAKING ”Het virus komt uit een lab!” blijkt uit de Project Veritas onthullingen… – Nederlands ondertiteld

Project veritas is een Amerikaans onderzoekjournalistiek platform, dat – zoals de naam al impliceert – de waarheid boven tafel wil krijgen. In de video die we voor jullie in het Nederlands hebben ondertiteld, zien jullie een verhoor van Antony Fauci door Senator Rand Paul waarin de doofpot affaire rondom “Gain of Function” research ten einde lijkt te komen. Gain of funcion is simpel gezegd, het gevaarlijker maken van virussen door te knippen en te plakken in een laboratorium en dat kan catastrofale gevolgen hebben als dat betreffende virus ontsnapt.

Complot

Er is al veel gespeculeerd over de Lab-Leak (laboratorium lek) hypothese waarbij beweerd werd dat Sars-Cov2 een – in een lab gefabriceerd – virus zou zijn, dat per ongeluk of met opzet uit het “Wuhan Institute of Virology” zou zijn vrij gekomen. Tot voor kort werd deze bewering een complot genoemd door o.a. viroloog Marion Koopmans die nauw betrokken bleek te zijn bij dit project bleek uit vrijgegeven email verkeer, maar nu militaire documenten van Darpa nadrukkelijk inmenging van de Amerikaanse overheid en – daar is ie weer – Anthony Fauci blootlegt wordt de lab-leak theorie een feit.

Wereld nieuws

Waarom dit nog geen wereld nieuws is, baart ons in iedere geval grote zorgen, dus daarom adviseren we je de video – die slechts 7 minuten duurt – goed te bekijken en te delen met zoveel mogelijk mensen. Want het kan toch niet zo zijn dat als de waarheid dan eindelijk aan het ligt komt, big tech er alsnog voor zorgt dat het een stille dood sterft.

 

 

==

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.748 times, 1 visits today)
4 thoughts on “BREAKING ”Het virus komt uit een lab!” blijkt uit de Project Veritas onthullingen… – Nederlands ondertiteld
 1. Hou toch op sukkels van BLCKBX TIJD VRETERS ook! Losers! Er is GEEN killer virus zeveraars, stop met over virussen te BLIJVEN zeveren al TWEE JAAR, aan welke kant staan jullie eigenlijk?!

 2. het kan toch niet zo zijn dat wanneer dan eindelijk DE waarheid aan het LIGT komt, big tech
  er alsnog voor zorgt dat HET een stille dood sterft.

  Wat moet je met een tekst die dergelijke fouten bevat?

 3. Omicron maakt plannen (…..) onzinnig.

  Wanneer dringt het tot u door dat die plannen van meet af aan onzinnig waren, dat het virus slechts een kapstok was om de depopulatie aan op te hangen, de plannen niets met gezondheid te maken hadden…………
  Het lijkt wel alsof u precies doet wat club rutte wil: pappen en nathouden: de vinger niet op de zere plek durft te leggen.
  Wanneer komt U met stevige plannen die de oorzaak aanpakken, i.p.v. alsmaar van de kern van het verhaal afleidende nonsens te herhalen?

 4. Deze investigation met Rand Paul heb ik toen via yt gevolgd, het nieuws v’Peter Daszak (zie nooit.nl) ook, de gain of function is duidelijk. Wat de crispr techniek betreft, dat is ook geweten. Toch blijft men hier over een virus in een labo spreken, terwijl profMontaignier in april 2020 op France zei dat het over ‘een vector met een zeer besmettelijke microbe ‘gaat. Er is geen virus – zie Stefan Lenka – er zijn wel experimentele inoculaties ( non-vaccins). Zie ook Blauwe Tijger Studio gesprek – boek ‘Game Over’. Criminelen aan het werk, misdaden met voorbedachte rade. Decennialang voorbereid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *