Compleetdenkers

Compleetdenkers – Geert Vanden Bossche; Are we facing a healthcare tragedy?

Vorig jaar hadden we ons eerste gesprek met viroloog Dr. Geert Vanden Bossche. Reeds twee jaar geleden waarschuwde deze briljante wetenschapper al voor de mogelijke negatieve effecten van het massaal vaccineren tijdens een pandemie. Helaas zijn ongeveer al zijn voorspellingen tot nog toe uitgekomen. Eerder deze week verscheen zijn boek “The Inescapable Immune Escape Pandemic” waar hij echter waarschuwt voor een veel grotere ramp die ons mogelijks te wachten staat. Het was dus tijd om een tweede gesprek en we zijn er zeker van dat u ook deze keer veel zal bijleren.

Zijn boek biedt een tot nadenken stemmende analyse van de complexe interacties tussen het virus en het immuunsysteem van de gastheer die ten grondslag liggen aan de evolutie van de COVID-19 pandemie. De auteur gaat in op het effect van massavaccinatie op de individuele en wereldwijde gezondheid, en legt uit hoe machtige organisaties, instellingen en industrieën zonder inzicht in deze complexe omgeving een natuurlijke virale pandemie ontzettend rampzalig hebben aangepakt. Het boek belicht ook de onwetendheid en arrogantie van belangrijke opinieleiders en besluitvormers in het veld als de belangrijkste reden voor deze kolossale blunder. Het is een must-read voor iedereen die de fijne kneepjes van de pandemie en het effect van massale vaccinatie op de samenleving wil begrijpen. De unieke aanpak van de auteur en zijn vertrouwen in wetenschappelijke basisprincipes maken dit tot een waardevolle aanvulling op de literatuur over dit onderwerp.

Dr. Vanden Bossche behaalde zijn DVM aan de Universiteit van Gent, België, en zijn PhD in Virologie aan de Universiteit van Hohenheim, Duitsland. Hij was adjunct-professor aan universiteiten in België en Duitsland. Na zijn carrière in de academische wereld ging Geert aan de slag bij verschillende vaccinbedrijven (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals) om verschillende functies te vervullen in het onderzoek naar en de ontwikkeling van vaccins. Vervolgens ging Geert aan de slag bij het Global Health Discovery-team van de Bill & Melinda Gates Foundation in Seattle (VS) als Senior Program Officer. Vervolgens werkte hij bij de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) in Genève als Senior Ebola Program Manager en vervolgens bij het German Center for Infection Research in Keulen als hoofd van het Vaccine Development Office.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.234 times, 1 visits today)