De Andere Krant

Coronabeleid heeft weinig wetenschappelijke onderbouw | De Andere Krant

Pieter Borger studeerde biologie aan de Universiteit van Groningen Hij promoveerde op de vraag hoe genetische schakelaars in T-cellen het immuunsysteem reguleren. Hij werkte als genetisch onderzoeker bij wetenschappelijke onderzoeksinstituten in Sydney, Basel en Zurich. Hij publiceerde 100 wetenschappelijke artikelen en schreef 2 boeken Hij kijkt met verbazing naar de coronamaatregelen en stelt dat het weinig met wetenschap te maken heeft. Voor korte tijd is hij in Nederland en maakte tijd voor dit interview.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 877 times, 1 visits today)
8 thoughts on “Coronabeleid heeft weinig wetenschappelijke onderbouw | De Andere Krant
 1. Angst aanjagen is de grootste boosdoener en kent het brein niet. Wil nooit en te nimmer afgewezen worden. Alleen mensen doen dat en is weten dat door het lichaam een stroom negatieve gedachten gaan en een stroom positieve gedachten gaan. Yang = een ego mannelijke gedreven gedachtenstroom en Yin is een positieve stroom en vrouwelijk. De yang stroom gaat gepaard met doen, agressie, analytisch, assertief, organiseren, logica en adem je door het linkerneusgat in en bereikt de linker hersenhelft. Yin gaat gepaard met zijn, overgave, intuïtief handelen, ontvankelijkheid, overpeinzen, creativiteit en bereikt de rechter hersenhelft. Beide neusgaten dienen dan ook evenwijdig open te staan voor een evenwichtige gedachten stroom en in balans uit te komen voor wat je bereiken wil. Je hebt dus neusgat dominantie waarin de ene energie de andere overheerst en je om die rede mannelijk ingesteld bent of vrouwelijk ingesteld als een van deze energie de overhand heeft genomen. Kunst is om beide neusgaten dus evenredig open te houden voor evenwichtig besluit voor wat je gaat doen. Yin and Yang, the two great cosmic forces that rule the phenomenal world. https://medium.com/@createyourownworld/yin-and-yang-the-two-great-cosmic-forces-that-rule-the-phenomenal-world-fb8c14826331

 2. De langste film ooit gemaakt in de geschiedenis door de mensheid waarin iedere fantasy van het ego er mocht zijn en Pfarma en velen anderen de macht pakte en de wereld wil regeren met opgelegd gedrag en controle houden met een virus en ook geschiede en nog steeds geschied momenteel.

  Alles werd meer dan eens herhaald en soms verbeterd en oversteeg en meer, meer, meer was het credo en nu mogen we leren dat alles “De grootste overdenking” is die we met zijn allen mogen maken.

  Wat heeft de hele wereld ervan geleerd als overal de waarheid uitkomt?

  Zoals de mens dan zijn goede voornemens heeft zouden nu onze wereld leiders goede voornemens moeten maken want alles komt uit en alles valt uit. De nieuwe cyclus werd in 2009 al aangekondigd als je meerdere wetenschappen hanteerde en geschiedenis had geraadpleegd voor de cycli waarin de aarde en de kosmos verloopt en vooruitstrevende maatregelen had kunnen treffen voor ieders gewin. Nu hebben we ellenlange discussies met superego’s die maar geen spiegel voor willen houden met wat er gebeurt en hun leiderschap hebben weggeven aan een macht die controle wil houden.

  Zoals de mensheid het jaar afsluit met een spetterende vuurwerkshow, zo sluit de kosmos de meer dan 2 eeuwen durende cyclus af met zijn grootste vuurwerkshow in de vorm van de meest bizarre weersveranderingen ooit die de hele wereld nu meemaakt zoals reeds eerder gebeurde als je geschiedenis had geraadpleegd voor wat komen gaat.

  Het gebeurde al reeds eerder als je de timetables erbij had gepakt en meerdere wetenschappen had geraadpleegd voor reinheid van leven en had overgebracht.

  Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

  Oude emoties zullen eerst geuit mogen worden. Karma inwisselen was de boodschap in 2019 al om de vorige cyclus te reinigen van verkeerd aangeleerde gedragingen opgelopen in de vorige cyclus. Hardnekkige materie als je ziet hoever sommigen gaan, met hand en tand hun bestaan verdedigen voor wat zij zelf in deze langste film hebben opgetuigd ten gunste van zichzelf zonder respect voor anderen wat nu anders mag.

  Emoties zijn ingehouden gedragingen van het verleden die zich uiten in het heden als de poort naar het hart open gaat en de geschiedins zich herhaalt. Uiten van emoties is loslaten van het verleden en wordt je rein in het heden. Duurt enkele jaren om dit verwerken en regressietherapie voor diepgang in de dieper liggende emoties. Jezelf genezend vermogen gaat dan zijn werk doen en lost karma in en je bevrijdt jezelf en anderen.

  En het grote vraagstuk is: Gaan we onszelf een spiegel voorhouden en alsnog karma inlossen en de wonden helen.
  Kunnen we met zijn allen gelukkig zijn zonder voorwaarden en afgunst over herkomst. Compromissen sluiten ten bate van allen in harmonie want zij hebben hier last van En al dat materialisme en die geldzucht van tegenwoordig: het nieuwetijdskind vindt dat totaal onbelangrijk en vind het veel belangrijker om je in te zetten voor de liefde. In al deze dingen belichaamt het nieuwetijdskind in zekere zin al de nieuwe mens die in deze tijd geboren wil worden: de mens die meer en meer leeft vanuit de sfeer van het hoger zelf, en steeds minder in de sfeer van het ego. De mens ook die niet langer in de sfeer van “hebben” wil leven, maar in de sfeer van het “zijn”. Van de ouder wordt daarbij gevraagd om leerling van het kind te willen zijn, zo goed als het kind trouwens in andere opzichten de leerling van de ouder(s) is. Het nieuwetijdskind vergt dus van de ouder de bereidheid om in gelijkwaardigheid en wederkerigheid aan elkaar te groeien en te ontwikkelen. Voor de nieuwetijdskinderen zelf is die gelijkwaardigheid vanzelfsprekend en zij begrijpen de ouders niet die hen op de ‘oude’ manier willen opvoeden: autoritair, zonder echt te luisteren, en zonder zelf kwetsbaar te zijn. https://www.nieuwetijdskind.com/hoe-energie-nieuwetijdskinderen-op-ouders-uitwerkt/

 3. ‘Weten’ en ‘niet-weten’

  We koesteren een gezond verlangen naar steeds meer kennis. Zoals uit Daodejing blijkt, is het een ernstige vergissing om slechts verstandelijke kennis na te streven. Hoe belangrijk voor het dagelijkse functioneren deze kennis ook is -zonder onze voedende intuïtie drogen we uit. We verliezen onszelf, onze vitaliteit.

  Wanneer je intuïtief leeft, ‘weet je zonder te weten’, volgens Daodejing. Je leeft in diepe verbondenheid, je bent niet meer tot jezelf, je ego, beperkt. Je leeft afgestemd op je innerlijke Leiding en hebt daarom in je leven het stuur in eigen handen. En hoe dat gaat zie je hier NEW OFF GRID LIFE in The Nordic Forest https://youtu.be/n0rD-1VqzEg

 4. The Great Tribulation https://youtu.be/26gtMT99DVQ is wat ze voor ogen hadden.

  “We the People (het volk)” kan de soevereiniteit terugwinnen door te leren vertrouwen op intuïtie, ervaring en het vermogen om leugens van waarheid te onderscheiden.

  “Kijk naar wat Big Pharma nu met kinderen doet, ze agressief achtervolgen om gevaccineerd te worden als ze helemaal geen risico lopen op COVID-19”. Het is een glijdende schaal die – met behulp van geavanceerde technologie – die de samenleving snel doet afglijden wereldwijd…….

 5. logisch dat er geen wetenschappelijke basis voor is: het is verzonnen door deborah birx en anthony fauci, zoals ze bekent in haar boek. Tevens bekent ze dat ze President Trump heeft voorgelogen.
  En ze is er maar wàt trots op ……….

  En dat dit: zojuist is een op herstelderepubliek.nl een onthullend artikel (25/9) gelezen over het kunstmatig opschroeven van de energieprijzen. Er is geen enkele echte reden voor!
  Hopelijk besteedt u hier ook aandacht aan?

 6. Er was geen pandemie, er is geen pandemie. Dus wij moeten aangeven dat we geen enkele prik accepteren. We kunnen vertrouwen op ons natuurlijk immuunsysteem.

 7. Geachte heer Wurst,

  In 2009, tijdens de vorige plandemie-poging, liet rivm-woordvoerster Grootenboer in een interview met een schoolblad weten: ‘het vaccin vermindert de immuniteit. Niet ieder kind krijgt het’

  Na opgekrabbeld te zijn van de val van de stoel, is dat interview her en der verspreid, samen
  met dit persbericht van het rivm van 7 augustus 09, kort na het verschijnen van dit interview:
  ‘we reserveren een deel van de vaccinvoorraad voor……. MENSEN MET EEN ERNSTIGE IMMUNITEITSSTOORNIS’
  Het is altijd prettig te merken dat een organisatie alle moeite doet mensen dat extra duwtje in de rug te bezorgen.
  Op verzoek is dat interview per email/fax beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *