Overige

David Icke mag Nederland niet in, het meest foute besluit ooit!

Volgens RTL Nieuws weigert het kabinet complotdenker Icke toegang tot Nederland (https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5344478/kabinet-gaat-omstreden-complotdenker-icke-toegang-tot-nederland )

Je vraagt je af; waarom? RTL schrijft: “Icke wordt geweerd op grond van het ‘risico voor de openbare orde’, dat zijn optreden met zich mee zou brengen, zeggen ingewijden”.

Nu, je hoeft niet bang te zijn dat David zou oproepen tot geweld. We volgen David al twintig jaar en oproepen tot geweld komt in zijn boekje niet voor. Wel roept David op tot het niet mee doen aan het slopende en vernietigend systeem, wat hij al jaren geleden voorspelde, en wat we nu in levenden lijve zien en meemaken.

Als David gelabeld wordt als “complotdenker” hoeft men ook niet bang te zijn, het is immers maar een “complotdenker”.

Nee, het gevaar ligt binnen onze landsgrenzen. Organisaties als het CIDI en “mokum tegen facisme” gaan tegendemonstraties organiseren. Wellicht ligt daar het werkelijke gevaar. De organisatie Samen voor Nederland heeft ook nooit opgeroepen tot geweld! Tijdens de talloze demonstraties in de afgelopen twee jaar tegen de onzinnige coronamaatregelen hebben zij altijd opgeroepen om geweldloos te demonstreren. We weten uit eindeloos veel video’s dat de demonstranten werden uitgelokt door de ME en de befaamde Romeo’s.  Iedereen kent de leus “ Liefde, Vrijheid, geen Dictatuur”! Zou je dan geweld willen initiëren?

Nu is er 6 november een demonstratie met als thema: No War, Just Peace. Een Dag van de menselijke verbinding. Iets wat zo hard nodig is onze maatschappij! Maar een overheid die polarisatie tot een ware kunst heeft verheven, wil dit niet. Geen verbinding. Een overheid die vrijwel continu liegt over praktisch elk onderwerp, heeft geen enkel vertrouwen.  Een overheid die u kapot censureert zet automatisch de deur open voor propaganda! Een minister-president die aan dementie lijdt, hoort daar niet thuis.

Het wordt steeds duidelijker. Polarisatie, censuur en manipulatie zijn het nieuwe credo, en alles, maar ook echt alles, is veroorloofd om de waarheid, of iets wat die richting op wijst te verbieden, en geen middel wordt geschuwd!

Waarom komen ze gewoon niet met keihard bewijs dat David een holocaust ontkenner is? Het antwoord is simpel, het is er niet. Dat David geen holocaust ontkenner is, kunt u horen uit zijn eigen mond in een interview met de Joodse Mordechai Krispijn van afgelopen 21 oktober.

Zij vernietigen de wereld, en wij, de bezielde mensen, moeten dat niet meer toelaten!

Meer dan ooit is uw aanwezigheid nodig op deze demonstratie, en zoals altijd, in liefde, vrijheid en verbinding! Tot zondag!

Video Mordechai Krispijn in gesprek met David Icke (Nederlands ondertiteld)

De video van Samen voor Nederland: No War, Just Peace!

Samen voor Nederland stapt naar de rechter, u kunt ze steunen, dat doet u hier: https://whydonate.nl/en/fundraising/samen-voor-nederland-stapt-naar-de-rechter

De brief van de Immigratie- en Naturalisatiedienst – Ministerie van Justitie en Veilheid aan David Icke, met flinterdunne argumenten. Het is steeds duidelijker aan het worden, ze zijn bang, heel bang!

Download de brief (pdf)

Een meer en uitgebreider artikel over David Icke vind u bij de collega’s van De Andere Krant

https://www.deanderekrant.nl/nieuws/het-markante-levenspad-van-david-icke-2022-11-03

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 4.611 times, 1 visits today)