Overige

Militar 17: Common Law, hoe een burgerarrest te verrichten

Militar 17: Common Law, hoe een burgerarrest te verrichten.

Bron: https://www.youtube.com/channel/UCqBtiVNBoE_CrqMrkYnmEWg

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 715 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Militar 17: Common Law, hoe een burgerarrest te verrichten
 1. Begon hier The Dutch Vikings: Frisians Full History https://youtu.be/iSDTRRpYcgM en zijn de Franken die iedere keer hun eigen wil oplegden en de Frisian die het weer herstelden. Yin en Yang, de twee grote kosmische krachten die de wereld van verschijnselen regeren. Deze twee ontstonden uit de chaos. Ze belichamen het vrouwelijke en het mannelijke, wit en zwart, positief en negatief. De wereld wordt draaiende gehouden door de voortdurende wisselwerking tussen die twee. Hieruit ontstaat de levensenergie, de Qi. The Deep Meaning Of Yin & Yang https://medium.com/@createyourownworld/the-deep-meaning-of-yin-yang-34c4009845bf

 2. Het geheim van diepe ontspanning, is dat het holistisch moet zijn. Wat bedoel ik daar precies mee…? Veel technieken richten zich vooral op één onderdeel van ons ‘zijn’. Bijvoorbeeld het tot rust brengen van gedachten. Of het lichaam ontspannen. Of onze emoties. Het ding is alleen dat al die onderdelen onderdeel van ons zijn en in verbinding met elkaar staan. Als er een gedeelte niet ontspannen is, zullen de andere onderdelen van ons zijn ook verstoord worden. Om echte complete ontspanning te ervaren, moeten we dus niet alleen ons fysieke lichaam tot rust brengen, of onze emoties, of onze gedachten, of ons energiesysteem, …maar al deze verschillende laagjes. Alleen dan ervaren we een complete, holistische ontspanning op het diepste niveau.

 3. Hartelijk dank voor uw snelle antwoord op de vraag die van hieruit over het burgerarrest was gesteld.

  En dit: er ligt een wetsvoorstel van d 666 en medeweffers: kamervoorzitster mag ingrijpen bij bedreiging door kamerlid. Maar hoe zit het met het bedreigen door weffers van medeburgers met uitspraken omtrent bijv. dodelijke vaccins, giftige maskers, gevaarlijke pcr-tests (i.p.v. de normale, als enige betrouwbare bloedtest door arts), eenzame opsluiting/lockdowns en uitspraken van bijv.
  opperweffer hariri: wij hebben jullie niet nodig/you will own nothing, and will be happy.
  ZEER bedreigend ……….

 4. Vindt voor deze bedreigingen maar eens een rechter en genoeg aanhang om er tegen in te gaan, gaat niet lukken, er zijn te veel schapen die nu alweer diep buigen voor de gifspuit….etc. etc.
  Wat betreft uitspraken van smeerlap hariri: Ook DAT weten we allemaal en toch laten we alles verder doorgaan.
  Maw: we zijn de lul.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *