Blckbx

De docu die het daglicht niet kan verdragen – Nederlands ondertiteld

De Oostenrijkse documentaire ‘In de Steek Gelaten – De COVID-vaccinatieslachtoffers’ toont het verhaal van mensen die ‘spijt hebben van hun vaccinatie’. Ze voelen zich niet gehoord en in de steek gelaten.

Deze indrukwekkende reportage van de Oostenrijkse zender ServusTV werd eerder door YouTube verwijderd, maar is nu gelukkig te zien bij blckbx.

De documentaire ligt onder het vergrootglas van partijen die niet willen dat hij veel gezien wordt. Daarom kunnen we hier niet expliciet vertellen over de inhoud, want ieder woord van waarheid is helaas een reden voor censuur. We kunnen alleen iedereen aanbevelen de film te bekijken en zoveel mogelijk te delen met mensen.

Anders dan de autoriteiten in Oostenrijk, erkent de documentaire het leed van de slachtoffers en laat ze hun aangrijpende verhaal doen.

=

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 2.537 times, 1 visits today)
One thought on “De docu die het daglicht niet kan verdragen – Nederlands ondertiteld
  1. Wilt u s.v.p. de link vermelden, zodat die doorgestuurd kan worden?

    En: op frontnieuws.com o.m. het bericht dat door de USA gefinancierde Oekraiense neonazis/avov een man hebben gekruisigd en Christelijke iconen vernielen. Tevens: het Iatrosziekenhuis in Duitsland weigert, in strijd met de beroepseed, Russen te behandelen. Dat is een arts niet toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *