Viruswaarheid

De tuchtklacht tegen de landsadvocaat – Maria Louise Genet en Hanno Wisse

Vandaag (in deel 22) wordt ingegaan op de tuchtklacht die op 9 maart 2022 is ingediend tegen 11 advocaten van Pels Rijcken (de landsadvocaat). In deze aflevering wordt een ‘leeswijzer’ gepresenteerd zodat de omvangrijke brief van 51 pagina’s (inclusief 100 voetnoten) leesbaarder wordt. De geanonimiseerde versie van de brief inclusief 9 bijlagen is hier te vinden: https://viruswaarheid.nl/klacht_tegen_pels_rijcken/. Volgende week wordt het tweede deel van deze aflevering uitgezonden waarin mr. Hanno Wisse een uitgebreide toelichting geeft over het onderwerp Central Bank Digital Currency en de opmaat naar de invoering van een Social Credit Score System zoals dat reeds geïmplenteerd is in China.

De brief bestaat uit 4 hoofdstukken.

Begeleidend schrijven (p. 1-3)
Hoofdstuk 1: Inleiding (p. 4-27)
Hoofdstuk 2: Invulling wettelijke betamelijkheidsnorm en andere relevante bepalingen (p. 28-31)
Hoofdstuk 3: Concrete toepassing van de geschonden gedragsregels (beroepsplichten, onnodig grievend gedrag en onjuiste informatie) (p. 32-50)
Hoofdstuk 4: Conclusie (p.51)

De PowerPoint van vandaag is te vinden op de website van videowaarheid.nl.

(Visited 1.114 times, 1 visits today)
6 thoughts on “De tuchtklacht tegen de landsadvocaat – Maria Louise Genet en Hanno Wisse
 1. Vraag die vanmiddag opkwam: hoe gaat het intussen met Willem Engel?

  Zit hij onrechtmatig in isolatie? Kan hij internetten? Bezoek ontvangen? Lezen?

 2. Idem Huig Plug en andere politieke gevangenen in de wereld: bijvoorbeeld prof dr Ahmadreza Djalali, Julian Assange en met name ook anderen, onrechtmatig opgesloten in Iran?

 3. Is er al een fanclub voor Maria Louise Genet ? Nee hoor ik maak een grapje. Maar ik waardeer haar enorm. Ook Mr Hanno Wisse wordt hier zeer hoog gewaardeerd. Tot zover mijn eigenlijk overbodige bericht. Ik ben blij met jullie.

 4. Idem Huig Plug en andere politieke gevangenen in de wereld: bijvoorbeeld prof dr Ahmadreza Djalali, Julian Assange en met name ook anderen, onrechtmatig opgesloten in Iran?

  Dit is GEEN dubbele reactie!

 5. Micha Kat is al vele jaren ervoor voortdurend de cel in geluld door de NWO krombanken, ik heb alles gevolgd daarover, de man kwam al die jaren ook geen stap vooruit in zijn leven, alléén maar omdat hij processen voerde tegen hun corrupte krombanken! Nu zit hij tot 1 april in een Noord Ierland in de cel omdat het tuig van Den Haag hem vervolgen voor zogenaamd terrorisme, hetzelfde met andere mensen zoals ook Wouter Raatgever. Ze gaan hem waarschijnlijk na die tijd uitleveren aan het tuig van Den Haag! Ook door de datum drijven ze de spot met hun tegenstanders! Hans Meyer vluchtte snel naar zijn alléén Jezus redt geloofje & bande hen van zijn site weesdeweerstand.nl, hij had ook een gelijknamig YT account. Ook Willem Engel had daar verschillende gesprekken gevoerd met hen.

 6. FANTASTISCH weer Maria Louise en Hanno en Jeroen…wat jullie allemaal doen, echt GEWELDIG!!!!. Ben jullie daar zeer dankbaar voor en ik denk met mij zeer velen. !!! We blijven jullie steunen en houdt de balans tussen werken en rusten in de gaten he !
  SCHAME on YOU advocaten van knt. Pels Rijken…..hoe ver kun je ZINKEN….hoe BANG kun je zijn………wanneer beginnen jullie te beseffen dat je op deze manier niet je beroep zou moeten willen uitoefenen……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *