5 thoughts on “NLP Journaal week 12 | Hooikoorts | Hitler
 1. De hartenkreet was een van de beste producties van Igor naar mijn smaak. Het nieuwe NLP journaal haalt het daar helaas niet bij.
  Behalve op de veel te lange en veel te luidruchtige intro leader richt mijn kritiek zich vooral op inhoud. Twee commercial’s voor Igor’s Allergieen boek en een toekomstig NLP seminar beslaan meer dan de helft van de 7min. van dit “Journaal”. Jammer Igor.

  Het oplezen van tekst maakt de presentatie er kunstmatig op, vergeleken met het min of meer voor de
  vuist wegspreken zoals we dat gewend zijn.
  Hopelijk verbetert het niveau van dit journaal anders zullen de “kijkcijfers” drastisch instorten vrees ik.

 2. Altijd weer dat narratief in beeld brengen is nergens voor nodig, het versterkt de aandacht ervoor, natuurlijk gebruiken ze altijd hun excuus voor hun dictatuur, het staatisme (Statisme – Larken Rose). De Corona focus van het staatisme is totaal fake! Er sterven 16 keer mensen door sigaretten, dus ze zouden 16 keer meer mensen kunnen redden door bannen van de sigaretten industrie, dat doen ze niet, integendeel, dat steunen ze! Allergie is niet dodelijk, enfin, voor de grote meerderheid toch niet. Natuurlijk zijn er mensen die voor de pindakus moeten oppassen, maar dat weten ze zelf wel als ze nog in het vleeslichaam zijn. Het grote WHO bedrog was in 2009 al ontmaskerd, maar het narratief moet dat wel doodzwijgen, anders kunnen ze U niet dood krijgen, zo simpel is dat!

 3. Men kan beter het plaatje van wijlen Bram Vermeulen opzetten? ”Polititiek, politiek, ik luister & ik stem NIET! Of het plaatje van Doe Maar? ”Er zit een knop aan uw TV, die helpt je zo uit de puree!!” Of dat plaatje over ”beestjes!” Ze zuipen te veel dat politiek tuig, ze zien overal ”beestjes, allemaal beestjes, overal beestjes om zich heen!” Stop met zuipen & zeveren! Stop ook met stemmen op de zuipschuitenbende! Zatlappen moeten niet aan de macht gestemd worden om de zoveel jaar! Die zien alléén maar overal beestjes! Ze geloven dat gezonde mensen ziek zijn omdat ze zelf niets dan beestjes zien, overal dodelijke beestjes! Hun zijn de dodelijke bedreiging van de gewone mensen, niemand anders! Stem daar godverdomme niet meer op! Wees je eigen god of godin?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *