One thought on “De WTF show: een nieuwe (af)persconferentie!
  1. Leipo Mengele spoort voor geen meter. 2 december j.l. heb ik mr. shoeboy een serieus voorstel gedaan met de volgende tekst:

    “Ik heb, als ongevaccineerde een eerlijk voorstel voor minister Hugo de Jonge. Ik wil me laten prikken onder de volgende conditie: Er wordt via een notaris een overeenkomst opgemaakt tussen de minister en mijn persoontje (Kosten notaris voor mijn rekening) Ik wil me publiekelijk laten prikken met het echte vaccin (geen zoutoplossing o.i.d.) als de minister het volgende doet als ik mocht komen te overlijden door vaccinatie (vast te stellen door een forensisch patholoog) de minister binnen 24 uur publiekelijk vrijwillig uit het leven stapt. Bij vaccinatieschade zal de minister publiekelijk een operatie ondergaan om een hoge dwarslaesie te krijgen. Als hij zoveel vertrouwen heeft in dit vaccin zal hij mijn voorstel durven accepteren.
    Omdat dit natuurlijk een enorme booster is om het ongevaccineerde deel van de bevolking alsnog zich te laten vaccineren is dit DE kans.
    Dit betreft een serieus voorstel. Statisch gezien lijkt de kans dat we beide pech hebben 1:584 te zijn. Durft u de uitdaging aan te gaan ? Uiteraard zal deze tekst op het internet worden gepubliceerd om er zeker van te zijn dat deze achteraf niet wordt veranderd.”

    Je zou toch denken dat Hugo daarop springt als de bok op de haverkist. Maar nee, tot op de dag van vandaag geen reactie. Zit Hugo dan toch bij de gedachte flink te billen knijpen ? Gewoon omdat ie weet wat voor troep mensen krijgen ingespoten ? Nou Hugo, de uitdaging staat nog steeds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *