Café Weltschmerz

Interesse aangifte Hugo de Jonge enorm – Max von Kreyfelt en Mordechaï Krispijn

De website die Mordechai Krispijn heeft opgetuigd om tips en bewijsmateriaal voor de aangifte tegen Hugo de Jonge te verzamelen is een groot succes. De teller van mensen die aangifte willen doen is de 60.000 gepasseerd.

(Visited 2.073 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Interesse aangifte Hugo de Jonge enorm – Max von Kreyfelt en Mordechaï Krispijn
 1. Och, al twee jaar tijdverlies dat ik weet, pakken dat tuig, hun willen geen bewijzen zien, je moet niets bewijzen aan criminelen, het is oorlog, gewoon zoals in alle oorlogen, bewapen & aanvallen, laat hen bibberen, maar bibber nooit voor dat onwettig politiek tuig & hun prik pushers! Hard terugslagen!

 2. Ik kan niet wachten om de aangifte te voltooien.
  Maar haastige spoed is zelden goed dus neem de tijd voor een goede aangifte.
  Hij verdient levenslang.
  Ik gun hem nog veel erger.

 3. Hugo heeft veel meer ellende op z’n slechte geweten dan hij denkt.
  Hij kan uitstekend wauwelen als een gladde prater, maar geeft daarbij onbewust ook vaak aan dat hij over een beperkt denkvermogen beschikt.
  Zo kan hij bijvoorbeeld nooit begrijpen dat er mensen zijn die om bepaalde redenen – die hij dus ook niet snapt – geen trek hebben in het ‘vaccin’.
  Hugo verdient het dus om alle bijwerkingen te krijgen die hij ontkent. Deze Covid-‘vaccins’ hadden natuurlijk allemaal al een jaar verboden moeten worden vanwege de bijwerkingen, waaronder sterven, maar Hugo wil de (blijkbaar) gifspuiten bij de mensen naar binnen blijven rammen. Om dat te bereiken dreigt hij openlijk Gestapo-methoden te willen gebruiken: met een legertje Gestapo’s een bezoekje aan je huis te komen brengen dus.
  Ook de schade die Hugo (en natuurlijk ook collega Mark) aanricht op asociaal gebied is gigantisch crimineel. Niet alleen voor bijvoorbeeld de horeca, maar ook voor alle burgers die gebruik willen en moeten maken van de horeca. Ik ken een paar schrijnende gevallen die aantonen hoe weinig besef er is bij de psychopaten die de illegale ‘maatregelen’ opgesteld hebben en uitvoeren.
  Ik ga dat nog niet rondbazuinen omdat het beter is om de schandalige toestanden op een beter moment te openbaren.
  Zij hebben geen besef, wat bewijst dat ze geen inlevingsvermogen hebben en dus als bestuurders van een land volslagen ongeschikt zijn. Deze zogenaamde ‘bestuurders’ weten absoluut niet wat ze doen!

 4. Hussel het woord Omicron wat door elkaar en je krijgt het woord: Moronic.

  Vertaald vanuit Engels naar Nederlands: Idioot.

  Dat is wat zij denken wat wij zijn.

 5. Heerlijk he om aan te trappen tegen de overheid. Het “volk” leeft al meer dan 70 jaar in vrede, mede dankzij de opoffering van vele soldaten op het slagveld in WO-II, Zijn 70 jaar steeds meer in de watten gelegd door stijgende welvaart (ten koste van het armere deel van de wereld). Wat in deze hetze tegen de overheid op deze site ontbreekt is 1) Wereld wijd hebben overheden geworsteld met Covid 19, Lockdows zijn er wereldwijd geweest en ja daar zullen fouten zijn begaan en grove onbegrijpelijkheden. 2) wel aantrappen tegen het zgn. gifspuiten van Hugo de Jong en consorten (wat klinkkare onzin is) maar als je zelf ziek wordt wel rekenen opname in het ziekenhuis dat ook door diezelfde overheid tot stand is gekomen: Wees dan consequent en zeg je ziektekosten verzekering op, en verwacht ook geen ziekenauto voor de deur als je thuis van de trap af valt. (ik hoor trouwens niemand klagen over de VERPLICHTE ziektekosten verzekering. de vaccinatie is NIET verplicht). Overheden en grote instanties maken inderdaad soms grove fouten. De vaccinaties blijken weinig bijwerkingen te hebben gehad. Ga eens naar een arm land zonder voorzieningen en een overheid die alleen corrupt is en aan zelfverrijking doet, dan besef je pas in wat voor welvaartsland je leeft. Ga eens naar een oorlogsgebied of vluchtelingenkamp, dan besef je in wel kokerdenken van welvaart en ongebreidelde vrijheids behoefte je verkeerd waarvan de de weelde nie t beseft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *