12 thoughts on “Diederik Gommers: K0vit is peanuts (volledig interview)
 1. Hij begint ook eindelijk na te denken, maar besef wel waar je 2jaar de burgers mee aan hebt opgedragen aan verplichtingen m.a.g. vele sterftegevallen al is het niet aan de corona!

 2. too little too late!
  Hij heeft ons lange tijd voorgelogen/proberen voor te liegen…….

 3. Heeeeeeel fput dat hij toch zegt dat je eigen keuze is om te vaccineren, maar je daarna niet moet verwachten dat je in een kroeg mag (een eerdere vrijheid die je gewoon had, nu terug kunt krijgen).

 4. Echt,neem van mij aan dat ie niet normaal kan denken.Hij is zwak begaafd,kijk hoe die draait, praat en zich voordoet.Verschrikkelijk dat een groot deel van het volk naar dit soort figuren luistert.

 5. De covid en corana maatregelen / angstmakerij worden steeds meer doorprikt door veel nieuws sites en burgers.en loopt stil aan ten einde
  Nu zal dit stil aan over gaan naar de volgende angstmakerij milieu en stikstof leugens.

 6. Let maar op hier spreekt hij zo, wat overigens nog niet binnen mijn marges ligt. Maar aankomende week duikt ie weer ergens anders op en is zijn mening weer 180 graden gedraaid. Ik heb al vaker zo’n gekke reflex van hem gezien. Raddraaiers dat zijn het, andere mensen voor hun karretje te spannen. Het is niet onze schuld dat er een tekort is in de ziekenhuizen. Wij betalen ons scheel iedere maand, waarop de regering keer op keer bezuinigt. Ik ga en sta waar ik wil, als een huis. Ik buig niet voor de staat. NEVER NOOIT! Ik sterf nog liever.

 7. Ik ben het grotendeels eens met je, maar stikstof is geen leugen, alleen het percentage is een leugen, want het is 80 keer erger dan ze beweren!!

 8. Politiek wil alléén maar NWO agenda’s blijven uitrollen, maakt voor hen niet uit hoe slecht het voor de gewone mensen is hun dystopie, hun zitten aan de comfortabele kant & daar willen ze blijven zitten, forever!

 9. Raar dat we het nooit hebben gehad over long infuenza. Je moet toch wat om iets te pushen.

 10. Ik vind het wel dapper can Gommers al ben ik het niet met hem eens dat het risico van de vaccins vergelijkbaar is met vliegen. Het is veel gevaarlijker. Gevaarlijker ook dan autorijden.
  En het mag niet worden opgelegd om voorheen normale rechten teru te krijgen. Want daarmee veroorzaak je schade die groter is dan die het virus veroorzaakt bij bevolkingsgroepen die er niets van te vrezen hebben.
  Dat stukje met ‘t is peanuts’ is een eigen leven gaan leiden en daarmee wordt deze video geband. Blijven posten, geen censuur!!
  Gommers is de meest genuanceerde van t stel.
  Dank voor het herposten. Ik wilde t graag in zijn geheel zien maar voor ik t af gad gekeken was de link verbroken en daar heb ik een hekel aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *