Overige

Wereldraad voor Gezondheid roept op tot een onmiddellijke stop op de Griep-19 experimentele “prikjes” – Engels gesproken

3 thoughts on “Wereldraad voor Gezondheid roept op tot een onmiddellijke stop op de Griep-19 experimentele “prikjes” – Engels gesproken
  1. Mooie oproep en ook heel nodig. Helaas meer dan een jaar te laat. Het kwaad is gebeurd en is niet meer te herstellen. De komende jaren zullen miljoenen mensen onnodig gaan sterven.

  2. De hoogst criminele en sociopathische politici en hun handlangers in media, bedrijfsleven en politiek die deze grootste misdaad in de menselijke geschiedenis uitgerold hebben zullen nooit stoppen. Stoppen is het einde van hun loopbaan en zal uitlopen op tribunalen. Hun enige kans op overleven politiek en lijfelijk (ze begaan oorlogsmisdaden en daar staat de doodstraf op) is het voltooien van de fascistische wereldstaat. Ze zullen hoe dan ook gestopt moeten worden. Maar deze oproep alleen zal ze niet stoppen. De massa’s moeten in beweging komen. Het gaat om de toekomst van onze kinderen.

  3. Waar waren die twee jaar geleden dan, dat moesten ze toen toch al geweten hebben? Wat hebben die te zeggen waar ze aan de macht zijn met die zever? Kunnen wij daarop rekenen? Nix macht volgens mij. Bla bla bla zonder effect weer! Videokes genoeg, maar allemaal buiten beeld gehouden bij de officiële, politiek wil alléén maar NWO agenda’s blijven uitrollen, zonder communicatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *