Overige

Docu: De tactieken van geheime diensten – Nederlands ondertiteld

Nog voor we toekomen aan de onthullingen over de CIA wordt al een uitermate belangrijk punt gemaakt. Het was me al lange tijd bekend en één van de zaken die mij het meest zorgen baart; infiltratie van… van wat eigenlijk niet…? door elementen uit de wereld van inlichtingendiensten, in opdracht van een steeds meer autoritair wordende overheid.

Ook hier zien we weer een gouwe ouwe, een veelgebruikte strategie om macht te behouden, te voorkomen dat tegengeluiden zich organiseren voorbij een bepaalde mate.

Voor een beweging is enige organisatie nodig, meestal door vrijwilligers die zich aanmelden voor de goede zaak. Maar wie controleert wie wie is en wie waar vandaan komt? En met welke intentie?

Nog altijd brengt het me in een soort staat van verwondering als ik terugdenk aan de tijd van Pim Fortuyn. Het strekt te ver om hier het hele verhaal uit de doeken te doen, maar in het kort; Leefbaar Nederland was in opkomst, Pim werd de voorman, deed een provocatieve uitspraak over de Islam, werd afgezet, richtte zijn eigen partij op, Lijst Pim Fortuyn, dreigde een klinkende overwinning te behalen bij de Tweede Kamer-verkiezingen van 2002, werd zes dagen voor die verkiezingen vermoord, en toen was daar Matt Herben die de leiding op zich nam en de zaak de grond in hielp.

Maar hoe kon het daartoe komen? Er was voor Leefbaar een selectiecomité voor mogelijke kandidaat partijleden. Pim maakte daar geen onderdeel van uit. Voor deze commissie verscheen een vreemd mannetje die tijdens het gesprek op de proppen kwam met foto’s van hemzelf met prins Bernhard en de paus… Dit relaas werd doorverteld aan Pim, maar zonder dat de naam werd genoemd. Die zou hebben gezegd “weg met die man.” “Die man” was… Matt Herben… Afkomstig uit de hoek van defensie, sterk voor de aanschaf van ramptoestel Joint Strike Fighter, terwijl Pim daar een fel tegenstander van was. Was Matt Herben een infiltrant die daar was geplaatst vanuit een vooropgezet doel?

Werd Forum voor Democratie wellicht op een zelfde manier van binnenuit opgeblazen, in aanloop naar de verkiezingen van 2020 waar zij volgens de peilingen een grote winst zouden behalen?

De gereedschapskist van geheime diensten zit vol met middelen, zwart maken, chantage, moord, economische oorlogsvoering, om er een paar te noemen, om te voorkomen dat een waar leider door de mazen van hun strakke net glipt, iemand die nobel, oprecht en eerlijk is en beschikt over het vermogen een boodschap uit te dragen op zo’n manier dat iedereen het begrijpt. Eén dergelijk persoon zou al hun snode plannen in de war kunnen sturen.

Elke organisatie met enige potentie om heel veel mensen mee te krijgen, om zaken ten goede te keren voor het welzijn van het volk, wordt geïnfiltreerd, voor het geval dat. Nu staat BBB hoog in de peilingen. Je kunt er donder opzeggen dat zich daar al één of meerdere “goed bedoelende en bekwame” mensen hebben aangemeld. Voor het geval dat.

Je kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 770 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *