Overige

Docu: Young Guard Reborn

Young Guard Reborn is een documentaire over de jongeren van Donbass.

In 2014 kwamen ze samen om hun land te verdedigen, net zoals hun grootvaders deden tijdens de Grote Patriottische Oorlog. Het was in Donbass dat de Jonge Garde werd geboren. Het werd de beroemdste ondergrondse organisatie tijdens de Tweede Wereldoorlog.

In Donbass zijn jonge mensen opgevoed met het lichtende voorbeeld van hun prestaties. ‘Ze wisten dat ze hun land moesten verdedigen tegen de hedendaagse Oekraïense fascisten’, zegt de directeur van het Krasnodon Young Guard Museum.

De nieuwe film van onze militaire documentairemakers, Young Guard Reborn, bevat de volgende verhalen: Vitaly Pavlyuk, die werd ontvoerd en gemarteld door de veiligheidsdienst van Oekraïne; Ivan Maslov die een maand in gevangenschap bij het Aidar-bataljon* doorbracht, en ook Mark Vorzhev, een leerling van de 9e klas, die zijn geboorteplaats ging verdedigen tegen het Oekraïense leger.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 373 times, 1 visits today)