Overige

Een SG als premier? Is dan nou een goed idee? Of is het een staatsgreep door ambtenaren?

Nu Marianne Zwagerman is bijgekomen van de eerste schok dat de geheime dienst-baas die in de coronatijd ook dossiers van haar liet aanleggen nu de minister-president wordt, is het tijd voor een bredere blik met de altijd nuchtere Maurice de Hond.

Kijken we hier naar een staatsgreep door topambtenaren die Nederland nog meer gaan omvormen naar een technocratie, of is het juist een briljante greep van Wilders waarmee hij de criticasters die op ramkoers lagen om elke kandidaat MP verdacht te maken heeft uitgeschakeld?

Hoe dan ook wordt ons land straks geregeerd door ambtenaren, een gedachte waar Marianne jeuk van krijgt. En moeten we de omstreden rol van Schoof in de coronatijd dan zomaar vergeten? Vragen, vragen, vragen. Waar zitten de pluspunten van deze plotselinge wending in het formatiespel?

Bron: Dwarsnieuws

Vrijheid, doe mee!

Vriendenplek nu ook internationaal! Maak gratis een account aan!

Friendspace now also international! Create an account for free!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 679 times, 1 visits today)