Ledennieuws VVJ

Ella Ster*: Beroemdheden als dekmantel voor wereldhandel!

In deze categorie willen wij je de mogelijkheid geven je breder te informeren.

Het Andere Nieuws is lid van de Vereniging voor Vrije Journalisten. Binnen de VVJ hebben we afgesproken dat ieder op zijn eigen website aandacht schenkt aan de andere leden binnen de vereniging. Zo krijgt ieder de beschikking over een breder, en wellicht ander, publiek en krijg jij blogs, artikelen en video’s te zien die je anders wellicht niet tegen was gekomen. Zo helpen we elkaar.

In deze categorie vind je dus artikelen en video’s van andere Vrije Journalisten. Soms zullen we een introductie van een artikel plaatsen en kun je verder lezen op de site van de betreffende collega. Onderaan de post wordt altijd de link naar het originele artikel geplaatst.

We wensen je veel plezier bij onze collega’s!

—-

Waarom had Richard Branson een ontmoeting met de Oekraïense president Zelensky? Wat heeft Richard Branson gemeen met Jeffrey Epstein en welke connecties zijn er met de Clintons? Amazing Polly legt in onderstaande video een internationaal netwerk bloot, van mensenhandel, geveinsde liefdadigheid en stromannen, waarbij Richard Branson een belangrijke sleutelfiguur blijkt te zijn.

Amazing Polly legt niet alleen het verband met de Maagdeneilanden (Virgin Islands), Epstein, NXIVM en de Clintons, maar ook zijn connecties met de MI6 en Oekraïne. Achter façades van liefdadigheid gaat een wereld schuil van drugs- en kinderhandel.

Oekraïne is een speeltuin voor de Deep State criminaliteit en corruptie. Zo wordt Zelensky genoemd in de Pandora Papers, waaruit blijkt dat hij bedrijven heeft op de Caribische Maagdeneilanden. Er zijn in Oekraïne duizenden vermiste kinderen (BBC, 2022). Deze mensenhandel staat ook in verband met de orgaanhandel en de medische experimenten en andere gruwelijke mensenrechtenschendingen die plaatsvinden in de biolabs.

Uiteindelijk keert Amazing Polly in haar presentatie terug naar het vertrekpunt: waarom bezocht Richard Branson Zelensky in Kiev? Wat is zijn rol en hoe ver reiken de tentakels van Richard Branson?

Deze video is een must voor iedereen die wil begrijpen hoe deze netwerken verweven zijn met de wereld van de meest rijke, beroemde en machtige mensen, die zichzelf graag presenteren als filantropen, maar heel andere belangen dienen.

NB; de video kunt u zien via de onderstaande link naar Ella Ster

Dit artikel is met toestemming van zowel Ella Ster als de Vereniging Vrije Journalisten overgenomen.

Auteur: Ella Ster

Origineel artikel: https://www.ellaster.nl/2022/07/29/beroemdheden-als-dekmantel-voor-wereldhandel/

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.664 times, 1 visits today)
One thought on “Ella Ster*: Beroemdheden als dekmantel voor wereldhandel!
 1. Ik zag die video al. Is van een tijdje terug.
  Naar mijn smaak, schiet het weinig op, allerlei informatie door te spelen, zonder de leidende rol van de Jezuïeten daar in te ventileren.

  In dit geval:
  MI6 is een geheime dienst, dus de Jezuïeten zijn daar aan de macht. Om uit te vissen wat Richard Branson met de Jezuïeten te maken heeft, is even kijken naar zijn rol op Jezuïeten centraal in de VS. Dat is de Georgetown universiteit.
  https://duckduckgo.com/?q=richard+branson+georgetown
  Hij gaf daar een lezing in 2017.

  Waarom?
  Georgetown wordt ook genoemd in de onderzoeken rond de Dutroux affaire.
  https://isgp-studies.com/belgian-x-dossiers-of-the-dutroux-affair
  De universiteit wordt in dat artikel genoemd als “George Town Club”. De auteur kent blijkbaar alleen de naam, weet niet dat deze verwijst naar belangrijkste universiteit van de Jezuïeten in de VS. De Jezuïeten hebben 24 universiteiten in de VS, want daar zijn ze nooit verbannen zoals in Nederland. Laatste verbanning uit Nederland was in 1855. Natuurlijk wordt dit met gemak overtreden; Ruud Lubbers, Hans van Mierlo, werden opgeleid door de Jezuïeten, het Ignatius college in Amsterdam zal wel haar paadjes hebben lopen naar de VU Amsterdam.

  In ieder geval, er is een genocide bezig in de Oekraïne, al sinds 2014. Allereerst op protestanten natuurlijk, maar die zullen inmiddels wel allemaal dood zijn, of gevlucht, daarna op de Russisch Orthodoxe bevolking. Zoals in de Jaren 1940 en 1990 in Servië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *