Enerzijds Anderzijds

EZAZ: Genderkoekjes omdat uw kind niet hoeft te zijn wat u denkt

Deze week organiseert de Rutgers Stichting wederom de `Week van de Lentekriebels´, dit is een nationale projectweek voor het speciaal- en basisonderwijs waarin op alle dagen lessen `seksuele vorming´ wordt aangeboden op de scholen die hieraan deelnemen. Het vormt een nieuw dieptepunt waarbij zeer jonge kinderen zich begeleid moeten/mogen afvragen of hun geslacht wel overeenkomst met hun gevoel.

Alles is mogelijk

‘Lentekriebels’ heet het lesmateriaal dat de komende week aan jonge kinderen op de basisscholen zal worden voorgelegd. De speciale ‘Week van de Lentekriebels’ is een initiatief van de Rutgers Stichting. Ofschoon scholen niet verplicht zijn aan deze week mee te doen, zijn ze verplicht vanaf groep 1 (4 – 5 jaar) invulling te geven aan seksuele vorming van kinderen.

Onderdeel van het lesmateriaal is onderstaande video. In deze video wordt ‘de mens’ uitgelegd als bestaande uit diverse ‘ingrediënten’, zoals ook een koekje, een genderkoekje, bestaat uit ‘ingrediënten’. Via het hart, de hersenen, ‘iets tussen de benen’ wordt de genderkeuze ingeleid. Het is de opmaat tot de moraal van het verhaal: gender is niet iets dat wit of zwart is, “het is een soort schaal“. ‘Het’ kan volgens het presentatieduo “ergens tussenin liggen” of “waar jij maar wil“.

Voor de oudere lezer die in zijn basisschooltijd deze instructie heeft gemist, een toelichting. Er zijn momenteel drie geslachten: man, vrouw of interseks. Het hart bepaalt op wie ‘je valt’, op een man, een vrouw of, zo de presentator links in de video, “op mensen, zoals ik, die zich niet man of vrouw voelen“. Naast de reeds ingeburgerde begrippen als homoseksueel, bi-seksueel wordt ook ‘pan-seksueel’ aan de kinderen uitgelegd.
Wikipedia beschrijft dit laatste begrip als: “Panseksualiteit is de seksuele, romantische, of emotionele aantrekking of het verlangen naar personen van alle genderidentiteiten en biologische geslachten. Het sluit op die manier nauw aan bij biseksualiteit. Panseksuele mensen kunnen naar zichzelf verwijzen als genderblind, wat dan betekent dat gender en sekse geen bepalende factoren zijn in hun aantrekking tot anderen.

Van het hart gaan we naar het brein. Hier huist de ‘genderidentiteit’. De ‘versiersels’, het uiterlijk als bijvoorbeeld kleding, gedrag, manier van lopen, vormt je ‘genderexpressie’. Deze ‘genderexpressie’ kan meer masculine zijn, meer feminien of androgyn.
Maar dit is niet alles. De presentator (geen man, geen vrouw): “Als je echt inclusief wilt zijn, mist er nog één onderdeel: ‘a-seksualiteit’. Het gaat dan om verliefd zijn zonder behoefte te hebben aan sex, of andersom, wel behoefte aan sex, maar zonder verliefd te zijn op die persoon.”
Met deze voor (jonge) kinderen uitzonderlijk verwarrende ‘nieuwe realiteit’ ontstaat een ‘genderful world’.

Zie ook:

De waanzin van de waanzinnige lentekriebels! Oproep: Stop direct!!

en

Lentekriebels – De Andere Tafel

en

5 dingen die u kunt doen tegen de Week van de Lentekriebels

Lees het artikel verder bij EZAZ: https://ezaz.nl/genderkoekjes-omdat-uw-kind-niet-hoeft-te-zijn-wat-u-denkt-2/

Tips en video’s kun je sturen naar: hetanderenieuws@vriendenplek.email

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

FB: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 177 times, 1 visits today)