Overige

Femke Halsema: Je mag demonstreren, je hoeft het niet eens aan te geven

11 thoughts on “Femke Halsema: Je mag demonstreren, je hoeft het niet eens aan te geven
 1. De activiteiten en uitspraken van deze wef-ster spreken elkaar tegen.

  Los hiervan: wanneer je iets van plan bent waarvan tevoren bekend is dat het de onwettig handelende ‘regering’ niet zint, is het niet slim dit tevoren aan te kondigen: dan geef je hun de kans je plannen te saboteren.
  Deze gedachte is vorig jaar al opgekomen.
  Het motto zou moeten zijn: to know, to dare, to do and to be silent.

 2. Natuurlijk mag je demonstreren, als je maar tegen politiegeweld kan & het helpt toch niets, want wij voeren gewoon NWO agenda’s uit, daar worden we goed voor betaald & hoeven nooit meer uit het zadel! Onnozele complot wappies allemaal, jullie krijgen ons hier toch niet meer weg, letterlijk alles staat ter onze beschikking, politie, leger, rechtbanken, uw spaargeld, alles, probeer maar, veel succes!

 3. Ja maar dan wel voor de ¨goede¨ zaak. Als iemand door de mand is gevallen dan is zij het. Zal haar stuitende reclame voor het vaccin nooit meer vergeten. Met uitgestreken smoel in opdracht van het WEF verkondigen dat het ¨vaccin¨ nemen de beste keuze is. Walgelijk. Halsema zal ook voor een tribunaal moeten verschijnen.

 4. Femke Secret History of The Khazarian Mafia
  https://duckduckgo.com/?q=Secret+History+of+The+Khazarian+Mafia++u+Bas+les+masques&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DL7icjnUTIjk
  Femke met haar groen masker ! De kopschop Queen. Als ik je Akwasi zie, schop ik hem persoonlijk in zijn …

  Femke groetjes aan je vriendin Barbara Lerner Spectre ((n zioniste)) die oproept tot de vernietiging van Europese etnische samenlevingen
  ………..36 seconden OPENLIJK op J Tube.

  https://duckduckgo.com/?q=+American+activist+Barbara+Lerner+Spectre+calls+for+destruction+of+European+ethnic+societies++u+BravoNolan&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D8ERmOpZrKtw

  incl maps > https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=maps+Khazarian+&iax=images&ia=images

  https://www.biblestudytools.com › openbaring › 2-9.html
  Openbaring 2:9 Ik weet uw werken, en verdrukking, en armoede (doch gij zijt rijk), en de lastering dergenen, die zeggen, dat zij Joden zijn, en zijn het niet, maar zijn een synagoge des satans. Read verse in Statenvertaling (Dutch)

  Groetjes aan bibi,s ….. URI-Rosenthal uit UR ? De zelfuitverkorenen ?
  GABRIEL’s Seraphim
  Het begin- is dat een bloedlijn (de Serafijn- Uru / Draak).
  Hun vertegenwoordiger (de ZELFDE geheim agent)…. naam GABRIEL.

  1. De christenen (Maria sprak tot Gabriël)

  2. De mormonen (Joseph Smith sprak tot Gabriël)

  3. De moslims (Mohammed sprak met Gabriël).

 5. Femke Halsema: “Je mag demonstreren, je hoeft het niet eens aan te geven.” (“We zetten toch weer een aantal Romeo-tjes in om de boel te saboteren, zodat de knokploegleden in het blauw een ‘valide’ reden hebben om hun extra grote en verstevigde knuppels op burgerschedels uit te kunnen testen.”

  En aangifte doen van onrechtmatig handelen en mishandeling heeft geen enkele zin, aangezien aangiftes en rechtszaken tegen de heersende duistere elite die boven de wet staat slechts toneelstukjes met een reeds vaststaande uitkomst zijn en slechts dienen om het volk rustig te houden en de illusie te geven dat er zoiets als ‘onafhankelijke rechtspraak’ bestaat, waar iedereen gelijk is voor de wet van blinde Vrouwe Justitia. Terwijl de realiteit is dat in tegenstelling tot wat veel mensen denken, het rechtssysteem net als het onderwijssysteem, de media, de politiemacht en het leger enkel bestaat om de regering te dienen en het laagwaardige volk te sturen, te straffen en onderdanig te houden.

  Net als dat het geen toeval is dat de satanische maçonnieke Kabbalisten als Rockefeller, Rothschild, Gates en de Paus die de wereld richting haar ondergang besturen volgens de duivelse plannetjes uit de ‘vervalste’ en ‘anti-semitische’ PROTOCOLLEN VAN DE WIJZEN VAN SION van joodse (Chazaarse) afkomst zijn, en net als dat het geen toeval is dat bijna elke regering ter wereld geïnfiltreerd is door maçonnieke lieden van joodse afkomst die handpoppen als tante Merkel, ome Macron, neef Hugo en nicht Rutte volledig in de met shekels volgepropte broekzak hebben zitten, zo is het natuurlijk ook geen toeval dat praktisch alle brainwash-massamedia ter wereld inclusief het zedeloze en verdorven Hellywood en vrijwel alle staatspropagandazenders waaronder de BBC, CNN, ZDF en NOS (met Marcel Gelauff als NOS hoofdredacteur en Shula Rijxman als voorzitter NPO) geregeerd worden door vrijmetselende lieden van joodse komaf.

  Door decennialang met succes kritische mensen de mond te snoeren door misbruik te maken van het krachtige ‘anti-semitisme’-wapen (de boeken van professor Norman Finkelstein, zoon van Joodse Hollocaust-overlevenden, geven hier een gedetailleerd beeld over) heeft deze relatief kleine satanische groep binnen de Joodse gemeenschap de wereldmacht gegrepen door zich als ratten in de schaduwen voort te bewegen en zo de gehele wereld met hun duivelse list en bedrog voor de gek te houden en te onderwerpen en God uit de harten van de mensheid proberen uit te bannen, terwijl ook de eigen onwetende Joodse bevolking letterlijk ten prooi is gevallen aan dit satanische duivelsgebroed en zelfs ritueel is opgeofferd tijdens de 2e Wereldoorlog teneinde het Grote Plan te kunnen vervolmaken.

  Want het schijnt bij een groot ‘wakker’ deel van de samenleving nog steeds niet door te dringen dat het Grote Geheim (dat zelfs de Grootmeesters der Vrijmetselarij niet kennen) niet slechts ’totalitaire wereldcontrole’ door de duistere elite is, maar dat het ultieme doel van deze vervloekte duivelvereerders al eeuwenlang is geweest om het op de al reeds decennialang in gereedheid gebrachte troon plaatsen van de langverwachte Eenogige Valse Messias (vandaar de Alziende Oog-symboliek der Illuminatie), die de wereld vervolgens met onrecht en onderdrukking zal corrumperen om zo de meerderheid der mensheid van Gods weg af te houden en deze met alle macht proberen richting het Hellevuur te misleiden.

  Het gaat hier dus om een letterlijke strijd om de ziel van de mensheid. De strijd om wereldse macht en rijkdom is slechts een façade, een dekmantel van deze lieden om het werkelijke doel mee te verhullen. Dit is een strijd die al sinds het begin der tijden achter de schermen gaande is, maar waarvan de sluiers zeer binnenkort zullen worden opgelicht en waar ieder mens, gewillig of onwillig, getuige van zal worden. En eenieder die nu nog denkt vrolijk en vredig door te kunnen slapen en zijn vroegere levensstijl te kunnen voortzetten, die zal keihard uit zijn/haar droom worden wakker geschud door de aankomende realiteit.

  “De grootste list die de duivel ooit heeft bedacht, is de wereld ervan te overtuigen dat hij niet bestaat.”

 6. Net gezien op niburu.co: demonstratie zondag verboden vanwege staking ME: wat een ondermaatse streek van de m.e..
  Tevens is het verbod onwettig!

 7. & wie is die valse messias dan, XB? Saviours is een veel ouder concept dan monotheïsme! De Joodse gelovigen zeggen dat de zogenaamde christenen hun messias monopolie hebben vervalst, dat hun Jezus juist een valse messias is. Dat hij niet beantwoord aan de Joodse voorwaarden! Ook het begrip Satan wordt door het NT totaal verkeerd geïnterpreteerd volgens de Joodse Rabbi’s! Dus monotheïsten spreken zichzelf voortdurend tegen over die ene allerhoogste denkbeeldige oppergod! ”Gij zijt goden”!

 8. Als de wef stem zegt, Femke wat hadden we afgesproken, dan gaat de spuit erop en niet bij een BLM demonstratie?

 9. Koffieuur van de FVD a.s. zondag, 2 januari, is verplaatst naar het Westerpark. (zie ninefornews.nl, 31/12)

 10. Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Bruno Bruins | World Economic Forum
  Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt)
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum

  Landverraders werden in klassieke oorlogen altijd meteen het doelwit!
  Er is iets fundamenteels fout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *