Blckbx

De Roadmovie van het jaar! Met een absolute sterrencast, heerlijke muziek maar vooral hoop…

Afgelopen week reisde programmamaker Flavio Pasquino samen met een cameraploeg door het land om een heuse “roadmovie” te maken waarbij hij belangrijke mensen bezocht, die in het publieke debat een grote rol hebben gespeeld. De uitzending zit vol met heerlijke muziek en belangrijker nog…heel veel hoopvolle berichten, tips en positiviteit waarmee we 2022 in kunnen op weg naar een betere wereld.

Sterrencast

De uitzending zit vol met bekende namen zoals:

Wim Hof alias The Iceman, viroloog en vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bosche, Prof. Dr. Bob de Wit, Prof. Dr. Cees Hamelink, ID&T oprichter Duncan & Lisca Stutterheim, huisarts Felix van der Wissel, plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs, immunoloog Prof. Dr. Theo Schetters en de familie Verhoeven (van Lisette) waar – net als bij alle andere namen – een belangrijke uitzending aan is gewijd in het afgelopen jaar.

Professor & Friends

De uitzending is omlijst door happy jazz van de band Professor & Friends. Prof. Dr. Cees Hamelink (oprichter van de band en zelf muzikant) opperde het idee om een muzikale uitzending op te tuigen om wat positiviteit te brengen op ons kanaal. Al snel was idee geboren voor een roadmovie waarbij programmamaker Flavio Pasquino op bezoek gaat bij interessante gasten door het land, maar vooral op pad gaat voor een sprankje hoop. Maar liefst 4 songs speelde de band, die in de montage maar deels worden getoond omdat ze niet centraal staan maar de uitzending ondersteunen. Wil je de 4 songs integraal bekijken/beluisteren, dan vind je ze onderin dit bericht.

Muzikanten Professor & Friends:

Rebecca Lobry (vocals), Jean Louis van Dam (piano), Jeroen de Rijk (percussie), Jurre Hogervorst (contrabas), Cees Hamelink (accordeon en vibrandoneon).

(Visited 655 times, 1 visits today)
4 thoughts on “De Roadmovie van het jaar! Met een absolute sterrencast, heerlijke muziek maar vooral hoop…
  1. 🧑‍💻🙋‍♂️voor het hele team veel geluk, liefde en wijsheid voor 2022.

  2. Heel veel sterkte aan ieder, die zwaar onder deze crisis geleden hebben, en dat de komende jaren een versoepeling van de maatregelen doorgevoerd worden.

  3. We zitten zelf vast in een Matrix horror SF, geen film meer nodig, zonder revolutie geen terug normaal! Politiek van het staatisme zal gewoon niets anders blijven doen dan de NWO agenda’s verder blijven uitrollen, met hen krijg je geen communicatie, ze willen kost wat kost in het zadel blijven & ze hebben alle middelen om het gewoon verder te zetten, hun wereldwijde dystopie! Malatesta had de richting aangewezen, absolute geweldloosheid is zelfmoord! De Gandhi’s & de Jezus freaks hebben ongelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *