Alternatief tv

Geachte Bondskanselier, Brief over Nordstream en Stalingrad.

U kent de zwarte bladzijden uit de Europese geschiedenis. U kent het lot van miljoenen jonge mannen in de loopgraven van de 1e wereldoorlog. U kent de verschrikkingen van de 2e wereldoorlog. U begrijpt ook dat de 2e wereldoorlog niet is begonnen met de aanval op Polen in 1939, maar met het verdrag van Versailles in 1919. Grote oorlogen zijn allereerst het gevolg van structurele en fatale escalatieprocessen in plaats van het al dan niet kwaadaardige brein van een gekozen leider.

U kent de historische verantwoordelijkheid van het naoorlogse Duitsland. Uw sociaal democratische voorgangers, de bondskanseliers Willy Brandt en Helmut Schmidt ontwikkelden de ‘Ostpolitik’. Ze maakten het ‘Nie wieder Krieg’ tot grondslag van hun buitenlandbeleid en sloten verdragen met Warschaupact landen. Duitsland moest de Europese brug zijn met de Sovjet-Unie en het moderne Rusland.

De Oekraïne oorlog is het gevolg van de weigering de Minskakkoorden uit te voeren. De Franse president en de Duitse bondskanselier hebben gefaald de Oekraïense president daartoe te brengen. De heer Macron en U dragen een zware verantwoordelijkheid het initiatief tot een vredesproces te nemen. Wanneer begint U?

Bron: https://www.alternatief.tv/

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 80 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 751 times, 1 visits today)