Blckbx

Geen Dam tot Dam loop…in het belang van de Volksgezondheid?

Dit weekend zou normaliter de jaarlijkse Dam tot Dam loop plaatsvinden. Een evenement waar tienduizenden mensen naar toe leven en grote sportieve maar ook gezondheidsdoelen bereiken. Helaas voor de organisatie en de deelnemers gaat daar voor het tweede jaar op rij een streep door en dat is een doorn in het oog van Erwin Taams die als statement een éénmans-protest uitvoert door de Dam tot Dam loop zondag 19 september in tegenovergestelde wijze de route te lopen.

Ontdekking

Programamaker Flavio Pasquino ontdekte Erwin Taams een week geleden per toeval op Youtube. “Ik volg de alternatieve kanalen en alle kritische vloggers al 1,5 jaar maar Erwin kende ik niet. Het was verbazingwekkend dat hij al 10 maanden bezig blijkt te zijn met video’s en ik hem nog nooit ben tegengekomen. Erwin maakt hoog kwalitatieve reportages en dan verwacht je wel dat iemand je dat een keer doorstuurt maar kennelijk is hij onder de radar gebleven. We voeren intussen ook verkennende gesprekken om hem toe te voegen aan het blckbx team als presentator maar het is allemaal nog erg prematuur. Hoe dat afloopt zal snel genoeg blijken maar wij zien zijn talent”, aldus Pasquino.

Erwin Taams

In de meest recente video op zijn Youtube kanaal maakte Erwin Taams een verslag over zijn motieven en poneert hij tevens 3 interessante stellingen waarover hij het debat wil voeren. Het was deze video die programmamaker Flavio Pasquino triggerde om met Erwin aan tafel te gaan en hem te interviewen.

3 stellingen

Dit zijn de 3 stellingen die in de uitzending worden behandeld.

1) de tunnelvisie op besmettingen moet stoppen

2) een vrij land met contactbeperkende maatregelen is geen vrij land

3) zolang zorgcapaciteit de basis is onder de maatregelen, kunnen deze nooit volledig worden opgeheven.

Zondag vertrekt Erwin op 10:00 vanaf de Dam in Zaandam en zal hij rond 16:00/16:30 aankomen op de Dam in Amsterdam. De omgekeerde route dus van de originele Dam tot Damloop maar dat mag de pret niet drukken.

De volledige video van Erwin staat hier:

https://hetanderenieuws.nl/tijd-voor-taams-het-dam-tot-dam-protest-want-met-een-rondje-om-de-kerk-komen-we-er-niet/

 

(Visited 557 times, 1 visits today)
One thought on “Geen Dam tot Dam loop…in het belang van de Volksgezondheid?
  1. Aangenomen dat de Dam tot Dam loop geen bebrilde oranje als organisator heeft.
    Iets om over na te denken want de politiek doet dat niet voor ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *