De Nieuwe Wereld

Griep-19 tussen besmetting en opname: hoe te behandelen?

 

Beste kijker van De Nieuwe Wereld. In verband met de winterstop zenden wij deze week de coronamarathon in blijf blokken uit. Vandaag blok drie: COVID tussen besmetting en opname: hoe te behandelen? Met Dick Bijl, Lieneke van de Griendt en Machteld Huber

 

===

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 454 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Griep-19 tussen besmetting en opname: hoe te behandelen?
 1. Mijn zorg is niet de klinieken, de mensen die valselijk worden beschuldigd dat ze besmettelijk zouden zijn voor anderen, de mass’s gezonde mensen die onrechtvaardig al twee jaar gegijzeld worden met leugens van corrupt politiek tuig! Dat dit wereldwijd onbeschoft blijft uitgerold worden! Dat is mijn zorg!

 2. Zo belangrijk de vaccinmoordenaars af te schieten als je geen genocide wilt.

 3. Mocht ik over gaan tot een protocol tegen de virussen in kabinet en kamer dan lijkt een kalashnikovprotocol
  de beste oplossing, de meest effectieve methode tegen de genocideagenda van Klaus Schwab.

  Verbazingwekkend dat de landverraders nog vrij rondlopen.

 4. Natuurlijk moeten die met wapens opgeruimd worden, hoe anders, werd Hitler met betogingen verdreven? Met moedig verzet & gewapend, niet met Jezus redt! Zijn ze zelf opgestapt soms?

 5. Het is wel de bedoeling dat de gewone mensen hun eigen anarchistish volksbestuur gaan organiseren & vandaaruit het verzet, een lone wolf operatie zal niet veel tirannen kunnen opruimen. Je weet dan ook sowieso dat je zelf ook zal sterven waarschijnlijk. Het is moedig, maar niet echt efficiënt. Alles is uiteindelijk eigen verantwoordelijkheid.

 6. Het lijkt wel of de overheid zich keert tegen zijn eigen burgers?
  Vanuit de geschiedenis talrijke voorbeelden waaruit geleerd werd bijv softenon, etc maar de schetenlappers, anders noem ik ze niet, want deze titel wetenschappers verdienen zij niet maar wel zoals dr Geert van de Bossche citeerde.

 7. overheid heeft het goed met ons voor hoor:

  * roken, moet mogen want politiek will de hoge accijnzen behouden en durft niet optreden tegen de winsten van BAT British American Tobacco.
  * asbest, maar de economie gaat voor.
  * PIP borst implantaten, gezondheids twijfels bestonden er altijd al (zeker vanaf jaren 90), maar ach het ziet er goed uit dus laat die vrouwtjes maar.
  * bekkenbodem matjes, sinasappelnetje mag ook van de TUV keuring instantie volgens vpro docu, ook een vrouwtjes ding dus toe maar.
  * jaarlijkse griepprip werkt niet of nauwelijks maar is leuk handeltje voor huisarts waardoor hij genoegen neemt met andere matige vergoedingen.
  * Toelating van gevaarlijke landbouw bestrijdings middelen. Daar gaat plots de eu over.
  * Qkoorts, geen hond die zich dat overheids optreden nog herinnert.
  * Overheids maatregelen en media campagnes tegen : AIDS, BSE gekke koeienziekte, Afrikaanse varkenspest, Mond-en-Klauwzeer, Vogelgriep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *