Blckbx

Grondrechten zijn absoluut! zegt Hoogleraar Mensenrechten Cees Hamelink…

“In heel veel gevallen werd door de rechter gezegd…ja, het is wel zo dat er sprake is van ongelijke behandeling maar het is niet onrechtmatig. En dat is heel belangrijk. Dat je kunt vaststellen dat er een grondrecht is geschonden en dat je toch zegt…maar dat is niet onrechtmatig. Dat is wel heel wonderlijk want een grondrecht is natuurlijk een absoluut recht. Anders is het geen grondrecht. Dan moet je het een andere naam geven. Je kunt niet een beetje een grondrecht hebben, net zo zeer als dat je niet een beetje zwanger kunt zijn, je bent het wel of je bent het niet” opent emeritus hoogleraar Cees Hamelink de korte lezing in de BLCKBX studio.

(Visited 939 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Grondrechten zijn absoluut! zegt Hoogleraar Mensenrechten Cees Hamelink…
 1. Och, heel de boel is zo corrupt als wat, als politiek zomaar in beroep kunnen gaan tegen onze mensenrechten, de Neurenberg-codes, waar die zogenaamde woordvoerders van de mensenrechten aan meegewerkt hebben! België was het proces verloren maar madam Verlinden kon er direct beroep tegen op gang zetten, normaal gezien zouden al hun fake maatregelen al lang gestopt moeten geweest zijn, maar hun blijven voortdurend door buitenlandse infiltranten aangestuurd, ze willen per see gelijk lopen met globalistische belangengroepen van de bezetters, daar worden ze nu voor betaald!

 2. Lang leve u. von der l.: alle virusregels verwees ze met een zinnetje naar de prullebak:
  ‘alle Europese landen moeten de Europese wetten gehoorzamen’
  En laten die virusregels nou precies met die wetten in strijd zijn……….(overigens ook met de diverse grondwetten)

 3. Nu de tweede keer onder nazi regime is het verwonderlijk dat het verzet alleen komt van
  enkelen.

 4. Gebruik je recht op gelijkheid en vermoord dus ook de elite!
  Daar voert de agenda van Schwab naar toe.

  Om na te denken en te handelen.

 5. Top dank u wel! voor deze heldere benadering. Een “tijdelijke” Corona Noodwet gaat dus boven de grondwettelijke mensenrechten. Een giftige mix van politieke doelstellingen, “medische” wetenschap en verpakt onder
  “de volksgezondheid” een tijdelijk goedgekeurd experimenteel vaccin (gentherapie) en uitrol van een agenda (digitaal biometrisch paspoort) dat niet democratisch is bepaald. Een staatsgreep – de 2e kamer staat buiten spel door de noodwet- om je Europese politieke doelen te halen. Wanneer gaat dit kwartje bij de gedroomde massa vallen? Het is verbijsterend en ook beangstigend dat dit onder je ogen gebeurd! Een grote leugenfabriek (firma List en bedrog) van wat zich de regering noemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *