Overige

Het bedrog en hoogverraad

Gisteren (28-05-2024) gaat de geschiedenis in als de dag van het grote kiezersverraad. Twee zeer opmerkelijk zaken spelen die dag. Ten eerste natuurlijk de waanzinnige veroordeling van Gideon van Meijeren, tegen de beste man is 200 uur taakstraf geëist voor iets wat men “opruiing” noemt. Maar wat daar de definitie van is, wordt niet duidelijk. Gideon moest hoe dan ook een straf krijgen, zo was al bepaald. De rechter heeft laten zien, dat er geen recht hoeft te worden gesproken om iemand een straf op te leggen, een gitzwarte dag voor de rechtspraak. En terwijl een deel van Nederland bezig was met de rechtszaak tegen Gideon, kwam als donderslag bij heldere hemel het grootste verraad ooit naar buiten.

We zullen het niet gauw vergeten deze dag, hij was al gitzwart, maar nu wordt het zo donker dat er geen enkele hoop voor Nederland meer is. De rechtse Geert Wilders passeert duizenden, honderdduizenden kiezers en pleegt hoogverraad door de niet onbesproken Dick Schoof, een ex PVDA-er met geen fraaie staat van dienst, naar voren te schuiven als Minister President. De man zit vuistdiep in de Deep State, en dat voorspelt niet veel goeds voor Nederland, en trouwens ook niet voor Geert Wilders. Wat alweer duidelijk is geworden is, dat ze u nooit serieus zullen nemen, of u nu (extreem) links- of rechts stemt, want het gaat helemaal niet over u.

Schoof is momenteel de hoogste ambtenaar op het ministerie van Justitie en Veiligheid. Daarvoor was hij baas van de AIVD, NCTV en directeur van de IND. Het is zo ongeveer de meest foute man van Nederland. Laten we eens kijken: We weten dat het NCTV ‘anti-overheidsextremisme’ en ‘memes’ bestrijdt en dat de AIVD burgers bespioneert. Met name dat laatste gebeurde in het corona tijdperk waar dit helemaal niet mag. Zie de WOB berichten:

Bron: X @ceescees72 (https://x.com/CeesCees72/status/1770372458756915433)

Daarnaast managede het voormalige hoofd van de AIVD de crisis rond de aso-bruiloft van minister Grapperhaus tijdens corona. Die vierde zijn bruiloft en lapte daarbij alle coronaregels, die hij zelf moest verdedigen, aan de laars.

Toen daar op 2 september 2020 nieuwe foto’s van opdoken, ging de Rijksvoorlichter via WhatsApp even te rade bij Schoof.

Zijn netwerk bleek waardevol, aangezien hij ‘geruchten’ ontving via het Openbaar Ministerie over een aangifte tegen de minister.

Bron: X @ceescees72 ( https://x.com/CeesCees72/status/1701580924150862219 )

Bron: X @ceescees72 ( https://x.com/CeesCees72/status/1700411214092988718 )

Dan loop er nog de affaire van Huig Plug en Dick Schoof: Kandidaat-premier Dick Schoof rechtstreeks betrokken bij klokkenluiders-dossier Huig Plug. Bekijk de video..

Bron video: Huig Plug

Daarnaast hebben we te maken met een paar stevige weffers:

 

De komende dagen/weken zal er nog veel meer naar boven komen over dit hoogverraad. Nederland en haar kiezers zijn keihard besodemieterd en verkocht aan de deep state.

Dan mag u verder straks stemmen, 6 juni om precies te zijn. U heeft nu voor de zoveelste keer kunnen meemaken dat dat volledig zinloos is. De EU is een illegaal instituut en zit daar onrechtmatig. Wanneer u (zinloos) gaat stemmen geeft u daarmee erkenning aan dit instituut die inmiddels 60% van onze wetgeving bepaald, en nooit in het voordeel van de burgers. Maar goed, erken dit instituut maar door uw slavenmeester te kiezen. Iets met “democratie” en “vrijheid” toch?

Laat verder helder zijn dat er geen Nexit komt, we niet de WHO gaan verlaten, we bij de NAVO blijven met haar extreme verlangen naar een wereldoorlog en dat de WEF agenda gewoon uitgevoerd gaat worden.

Vrijheid:

Vrijheid is geen keuze, ook geen reactie ergens op, al verbeelden we ons dat we vrij zijn omdat we kunnen kiezen. Echte vrijheid is louter waarnemen, zonder bedoelingen, zonder angst voor straf en zonder een beloning te verwachten. Deze diepe ware vrijheid bestaat niet meer.

Wees een van de eerste en spreek in vrijheid bij Friendsplace International

 

(Visited 1.292 times, 1 visits today)