Overige

Ziekenhuizen vermoordden patiënten ‘in koelen bloede’ om ‘Covid-doelstellingen’ te halen, getuigen klokkenluiders – Engels gesproken

De grote farmaceutische bedrijven, overheden en ziekenhuizen over de hele wereld proberen de misdaden die ze hebben begaan tijdens de Covid pandemie in de doofpot te stoppen, nu de waarheid eindelijk diegenen begint in te halen die de kans hebben aangegrepen om voor god te spelen en te beginnen met het afmaken van de kudde.

Beschermd door de mainstream media, dachten deze moordenaars dat ze de perfecte misdaad hadden gepleegd.

Maar nu geven ooggetuigen en familieleden van de doden krachtige getuigenissen in Covid-onderzoeken die de potentie hebben om gerechtigheid te brengen aan de nabestaanden en eindelijk de slapende massa wakker te schudden over wat er echt is gebeurd tijdens de pandemie.

Terwijl de lijkzakken zich blijven opstapelen worden mensen over de hele wereld eindelijk wakker voor de harde realiteit, de mainstream media zijn nog nooit zo relevant geweest.

Wij zijn nu het nieuws en het is onze plicht om de misdaden tegen de menselijkheid door de mondiale elite aan het licht te brengen totdat zij ter verantwoording worden geroepen.

Bron: The People’s Voice

Vrijheid, doe mee!

Vriendenplek nu ook internationaal! Maak gratis een account aan!

Friendspace now also international! Create an account for free!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 586 times, 1 visits today)