Overige

Het is vandaag 5 mei 2030 – Het stopt als wij NEE zeggen!

7 thoughts on “Het is vandaag 5 mei 2030 – Het stopt als wij NEE zeggen!
 1. Ik zit naar het theaterstuk te kijken ” de Jonge en zijn mondkapjes deals”.

  Blablablabla ohhh de jonge wat heb je dingen toch fout gedaan….. het is nu 10: 47 uur en het debat is pas net begonnen maar ik weet de uitkomst al : ” de Jonge gaat diep door het stof maar mag gewoon aanblijven ”

  Verkiezingen waar in het regeerakkoord zaken worden geregeld die in niet een verkiezingsprogramma hebben gestaan.
  Partij discipline, waag het niet om tegen de partijleider te stemmen ….. de grootste minachting tegen de democratie want hierdoor staat het nu al vast dat de Jonge gewoon aan kan blijven ….. ohhh ja de minister is wel beschadigd blablablabla

  Dit hele debat is daarom de zoveelste dure schijnvertoning wat men in Den Haag democratie durft te noemen.

  Ik stem om precies deze reden al 17 jaar niet meer. Ik geef mijn machtiging aan niet een politicus zolang dit zieke systeem in stand blijft.

  Als u stemt dan stemt u in met hoe het nu gaat. Dan stemt u in met alle asielzoekers die de huizen van onze kinderen innemen, dan stemt u er mee in dat wij de oorlog in Oekraïne nodeloos verlengen en er nog meer onnodige doden vallen, dan stemt u er mee in dat wij door de sancties die wij Rusland opleggen in de kou komen te zitten, dan stemt u er mee in dat wij in Nederland in de nabije toekomst voedsel tekorten gaan krijgen, dan stemt u er in mee dat onze boeren van hun land worden verdreven, dan stemt u er in mee in dat u in de toekomst geen vlees meer mag eten, dan stemt u er mee in de klimaatgekken te volgen en u steeds dieper in de schulden gaat raken, en zo kan ik nog een hele tijd doorgaan.

  Dus het hele debat van de tweede kamer over de Jonge is een zeer duur totaal nutteloos debat waar de uitkomst tijdens het typen nu al vast staat : ” de Jonge mag gewoon aanblijven “.

  Amen

  Hij mag gewoon aanblijven want de regering heeft de meerderheid, zo gaat het telkens en dat durft men democratie te noemen. Fractieleden zijn verplicht om met de regering mee te stemmen.

  Ik stem om die reden al 17 jaar niet meer.

  Nederland heeft helemaal geen democratie dat is alleen wat ze u wijsmaken.

  Door te stemmen geef jij je machtiging aan iemand die je in de meeste gevallen niet kunt vertrouwen.

  Vaak worden er beslissingen genomen over zaken die nooit in de verkiezingsprogramma’s hebben gestaan of niet eerlijk worden uitgelegd.

  Als u graag wil dat u in de toekomst slaaf bent in u eigen land, als u het prettig vind om u blauw te betalen voor klimaatgekken die onze boeren het land uit jagen waardoor wij afhankelijk worden van voedsel van andere landen …. Dan moet u zeker blijven stemmen op deze criminelen.

  Ik wil er uitdrukkelijk aan toevoegen dat van de enkele politici die ik wel eerlijk vind zijn die van FVD. Wel jammer is dat Thierry Baudet wel wat fouten heeft gemaakt. Maar v Meijeren, v Houwelingen en Jansen zijn in mijn ogen de mensen die het beste met het Nederlandse volk voor ogen hebben.

 2. Zeggen? Daar zal toch wat meer voor nodig zijn dan ”nee zeggen”, er zullen wel andere daden moeten komen ook, de bezetters opruimen!

 3. Peter, geloof in staatisme is het gevaarlijkste geloof, stem daar nooit meer op, die van FVD misleiden ook, want ze weten dat ze daar totaal geen kans maken in dat politiek lottocraten systeem, dat systeem vertegenwoordigd al heel lang niet meer de gewone mensen! (YT, Larken Rose, zie ook burgerfront.nl).

 4. Het andere nieuws, inderdaad, dat is ook van hem, maar daar kan niet meer gereageerd worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *