Overige

Kanaal 13: QRitische Denkers – Karel van Wolferen

Iedere laatste vrijdag van de maand ontvangen we in De Heeren van Berg en Dal een QRitische Denker die zijn of haar visie op actuele onderwerpen deelt én vragen van het publiek beantwoordt. Op 24 maart mocht Karel van Wolferen het spits afbijten in de aller eerste editie van QRitische Denkers.

Dit is deel 1 van de registratie, waarin het gaat over Corona, Klaus Schwab, The World Economic Forum, Poetin, en meer. Deel 2 wordt op 13 april gepubliceerd.

Op de laatste vrijdag van april, de 29e, is Theo Schetters de gastspreker. Wil je daarbij aanwezig zijn? Kijk dan op de website van de Uit je QRitisch, de organisatie die deze maandelijkse bijeenkomst organiseert. https://uitjeqritisch.nl/

Bron: https://kanaal13.tv/programma-s/qritische-denkers/65-qritische-denkers-1-01-karel-van-wolferen

Deel 2 staat hier:

QRitische Denkers – Karel van Wolferen – deel 2

 

 

(Visited 2.508 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Kanaal 13: QRitische Denkers – Karel van Wolferen
  1. Kan Karel zich niet bij zijn verhaal houden, ipv ook al, net als FvD, de enige te zijn in dit of dat? (FvD zegt dat ze de enige tegenpartij zijn. Je hebt ook nog BVNL en Hart voor Vrijheid.) OK, Karel herstelde dat je inderdaad De Andere Krant ook hebt. Maar dan toch nog de opmerking dat Gezond Verstand ouder is. De Andere Krant is ouder maar kwam af en toe uit, rond een thema, en werd pas later een weekblad. Verder heb je nog Epoque van Blauwe Tijger. En de enige die echt zoeken en duiden? Kom aan. Antroposofische media zoekt ook, Alternatief TV van Ab Gietelink, Blauwe Tijger, BPOC, Andere Krant, etc. Je bent niet de enige. Gelukkig niet. Verder, ga zo door.

  2. Fantastisch en zo de waarheid….(ik ben getrouwd met een Russische vrouw uit Moskou) en die heeft zeer veel kennissen en vrienden met invloed, dat wat Karel verteld is dus gewoon 100% de waarheid…..zijn bronnen en inlichtingen zijn van betrouwbare bronnen. De vele mainstream shows, TV en kranten zouden meer naar hem moeten luisteren….laat staan het klootjes volk wat alleen maar naar Op1 en Jinek kijken…ik zie uit naar deel 2, alsjeblieft zet het er zo snel mogelijk op als jullie kunnen.

  3. Ja, het is jammer dat er bij de alternatieve/vrije media ook steeds vaker een revaliteit aan het ontstaan is…ik zie ze liever met elkaar samenwerken, bijvoorbeeld dat een blckbx of weltsmertz een paar weken later dit programma OOK uitzenden, om zoveel mogelijk exposure te hebben…..ik ben het met je eens, Stephan.

  4. Super goede video! Ik hing aan de lippen van Karel. Beetje jammer dat er in geknipt is, heb nu het idee dat ik toch dingen gemist heb en ook jammer dat het in 2 delen is gesplitst. Nu moet ik wachten op deel 2, heel moeilijk. Maar wat een geweldige informatie krijg je van Karel, ongekend nauwkeurig en duidelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *