Overige

Hoe nu verder nu het complot de GREAT RESET waarheid blijkt te zijn ?

Onze politiek is exposed. Het kartel regime waar enkele overheidsbekleders connectie mee hebben zijn
nu openbaar. Wie zich eerder uitsprak over de great reset werd ” uitgescholden” voor WAPPIE”.
Je spoort niet was een veel voorkomende term. Wanneer je toen met feiten kwam dan spoorde je niet of ze zeiden ” je hebt zeker tijd teveel”?
Maar weinig hadden in de gaten welk drama zich er afspeelde. Maar complot is geen complot meer.

Bron: https://www.bitchute.com/channel/0x88Q8P1vRcx/

(Visited 4.019 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Hoe nu verder nu het complot de GREAT RESET waarheid blijkt te zijn ?
  1. Politiek gebruiken het woord complot automatisch als iets dat verzonnen is, maar dat is niet de betekenis van complot, het is samenzwering! Je zal slaaf van de superrijken worden & je spaargeld gaan ze ook nog stelen! Landen zijn geen landen meer, het zijn bedrijven van de superrijken!

  2. Net als dat het geen toeval is dat de satanische maconnieke Cabalisten als Rockefeller, Rothschild, Gates en de Paus die de wereld richting haar ondergang besturen volgens de duivelse plannetjes uit de ‘vervalste’ en ‘anti-semitische’ Protocollen van de Wijzen van Sion van joodse (Chazaarse) afkomst zijn, en net als dat het geen toeval is dat bijna elke regering ter wereld geïnfiltreerd is door maconnieke lieden van joodse afkomst, zo is het natuurlijk ook geen toeval dat praktisch alle staatsmedia ter wereld waaronder de BBC, CNN, ZDF en NOS (met Marcel Gelauff als NOS hoofdredacteur en Shula Rijxman als voorzitter NPO) bestuurd worden door vrijmetselende lieden van joodse komaf.

    Door decennialang met succes kritische mensen de mond te snoeren door gebruik te maken van het krachtige ‘anti-semitisme’ wapen heeft deze relatief kleine satanische joodse groep binnen de Joodse gemeenschap de wereldmacht gegrepen door zich als ratten in de schaduwen voort te bewegen en zo de gehele wereld met hun duivelse list en bedrog voor de gek te houden, te onderwerpen en God uit de harten van de mensen proberen uit bannen, terwijl ook de eigen onwetende Joodse bevolking letterlijk ten prooi is gevallen aan dit satanische duivelsgebroed en zelfs ritueel is opgeofferd tijdens de 2e WO ten einde het Grote Plan te kunnen vervolmaken, waarbij hun langverwachte leider De Anti-Christ binnen niet al te lange tijd zijn al reeds decennialang in gereedheid gebrachte troon kan bestijgen, zodat deze Eenogige Valse Messias (vandaar de Alziende Oog-symboliek der Illuminatie) de wereld met onrecht en onderdrukking kan corrumperen om de meerderheid van de mensheid van Gods weg af te houden en richting de Hel te misleiden.

    “De grootste list die de duivel ooit heeft bedacht, is de wereld ervan te overtuigen dat hij niet bestaat.”

  3. Wie kan er hier vrij & blij metselen? Ik niet, de superrijken altijd & overal! Vrij metselen???

  4. Satan vrijmetselaarke, zou je niet beter een andere naam gebruiken dan dat onnozel fixatie gedoe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *