Overige

Hugo de Jonge: De bijwerkingen nemen toe naarmate je meer prikken hebt gehad

8 thoughts on “Hugo de Jonge: De bijwerkingen nemen toe naarmate je meer prikken hebt gehad
 1. Stuitend, hoezo 3e prik en de rest, wordt er nog meer gezegd of gevraagd en waar vind ik deze opname?
  Dank u wel.

 2. Ze moeten deze man stoppen hij verteld zelf dat het niet goed is met al die vaccinatie,s en toch blijft hij maar doorgaan wanneer gaan de ogen open en grijpen de andere kabinetsleden niet in nu weer een motie verworpen om deze poppenkast te stoppen en dan stemt het grootste gedeelte tegen die motie snap het niet meer

 3. De meesten zijn lid van het WORLD ECONOMIC FORUM. Die zullen nooit de moties goedkeuren die voor hen nadelig zijn. En de druk van het kabinet is groot. Dat ziet u aan de corrupte rechters, media enz enz

 4. begrijp niet dat men blijft doorgaan met prikken – men hoort meer en meer mensen die serieuze neveneffecten , en mensen die overlijden waar men maar alle communicatie ontwijkt over de waarom ,? ?

 5. hoeveel personen zijn er al overleden door bijwerkingen vaccinaties, en hoeveel extra beddeb zijn ingezet voor zorg van deze personen. ook vraag ik me af of er een toename is met bacteriele infecties of afstotingsverschijnselen bij transplantaties / plaatsen protheses; die verooorzaakt door de corana vaccinaties.
  Mijn echtgenoot had infectieplek op zijn rug na 1e vaccin, en trombosebeen na 2e vaccin.
  Ik heb ook de nodige klachten, 2 weken zeer pijnlijke linkerarm, maanden klachten linkerborst en nog steeds weinig gevoel in vingertoppen.
  En zo zijner voorbeelden te over. In kenniskring een jong, gezond. sportief persoon overleden 2 dagen na vaccinatie.
  Het wordt tijd dat deze flauewekul ophoudt.

 6. Omdat het de coalitie is die tegen alles stemt, die lopen aan de leidraad van rutte en de rest heeft niets te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *