Overige

Initieert de overheid op voorhand geweld?

Dat de Nederlandse overheid niet vies is van geweld tegen haar eigen bevolking, is de afgelopen jaren als een paal boven water komen staan. Iedereen kent de video’s waarbij de politie met haar romeo’s als een stelletje doorgesnoven idioten los gaat op de burger, die slechts gebruik maakt van het demonstratierecht.  Nu begint het er op te lijken dat zo’n beetje heel Nederland aanstaande zaterdag in Den Haag te vinden is, bij de grootste demonstratie ooit. En het is duidelijk waarom. We moeten allemaal maar geloven dat er een  Huizen-, Energie-, Oekraïne-,  Koopkracht-, Voedselprijzen-, Stikstof-, Zorg-, Corona-, Asiel-, Gronings Gas-, Klimaatcrisis en de Toeslagenaffaire bestaan, zomaar uit het niets, omdat de regering dat zegt.

Het meest antidemocratische hieraan is toch wel, dat ons niets gevraagd wordt. Ze nemen maar besluiten en gooien hier en daar wat geknutselde spreadsheets in de rondte. En als je daar wat van vindt, ben je meteen een rechts-extremist. Hoe links-extremistisch kan een dergelijke gedachte zijn?

Maar de overheidsgeweldspiraal dreigt verder te escaleren. En terecht, want in een goede dictatuur, laat je niet over je heen lopen door het (boeren)gepeupel. Vandaag staat bij Omroep West een artikel dat vermeldt dat de burgemeester (Van Zanen) van Den Haag mogelijk materiaal van defensie gaat gebruiken. Hij zegt letterlijk, quote: “‘Ik sluit niet uit dat er materieel van Defensie wordt ingezet. Dat is beschikbaar, mocht dat nodig zijn.’ Link: https://www.omroepwest.nl/nieuws/4690821/van-zanen-legertrucks-kunnen-worden-ingezet-bij-protest-op-11-maart   Een goed verstaander heeft maar een half oor nodig, of in dit geval, een half oog. Het op voorhand initiëren van geweld door de overheid is dus vooraf aangekondigd.

Gelukkig zijn de ware demonstranten niet gewelddadig, maar eerlijk oprechte bezorgde boeren en burgers die de leugens, list en bedrog spuug- en spuugzat zijn. Zelfs de meest goedgelovige regeringsaanhanger begint nu ook ernstige twijfels te krijgen, en dat zijn mooie ontwikkelingen.

Wij als oprechte goedaardige boeren en burgers laten ons niet verleiden tot geweld, nimmer is geweld begonnen van uit de demo hoek, maar altijd uitgelokt door de politie d.m.v. romeo’s. Ook 11 maart gaan we dat niet doen, no way! We zullen er een bevrijdingsfeest van maken. En bij een feest hoort muziek, zingen, verbinden, eenheid en saamhorigheid.  We nemen koffie en thee mee, iets lekkers voor die arme ordervolgers, die ook gewoon misbruikt worden. Gun ze ook een mooi feest, deel uit, maak ze blij! We zullen dansend en hand in hand naar Den Haag, met vlaggen, trekkers en feestmutsen, we gaan ons namelijk opmaken om de boeven, de criminelen een paar dagen later weg sturen. Ze liegen, bedriegen en hebben gefaald, dan moet je wegwezen. En simpel, niet met geweld, maar om dat de meerderheid van de bevolking dat zegt, iets met democratie, snap je?

Screenshot omroep west

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 80 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 728 times, 1 visits today)