4 thoughts on “Jensen – De strijd voor de waarheid
  1. De macht ligt bij de revolutie, niet bij betogingen & videokes maken, herorganiniseren van macht! Ha je geeft toe dat uw Trump toch nooit gaat winnen, je was dus mis! De macht ligt bij de wapens, politie & leger, machtsmisbruik van de autoritairians & totalitairians! Dat over Corona weten we al twee jaar! Ik heb ook eigenlijk alles er al over gezegd! Pak het politiek tuig van verraders & bezetters!

  2. Voor die aan machtsmisbruik doen, telt het aantal mensen niet! Al lopen alle straten wereldwijd vol, dat interesseert ze niet, ze voeren gewoon met de wapenmacht die ze hebben hun NWO agenda’s uit, dat is er al twee jaar aan de hand! De WHO heeft daarom in 2009 opzettelijk de normen gewijzigd om de NWO plannen beter te kunnen doordrukken! Het politiek tuig heeft achter onze rug onnodige overeenkomsten met de corrupte WHO gesloten, al die superrijke denktank clubjes hebben de bureaucratische infiltratie netten gesloten & de vissen binnengehaald! Nu kunnen ze gewoon de lidstaten misbruiken met hun politieke verraders & bezetters, dat is er aan de hand, de totale machtsovername door de superrijken, de rest zijn allemaal hun bruikbare idioten, ook China! Je moet niet blij zijn met Trump, hij was ook altijd al corrupt! Je onderzoek is te oppervlakkig, hij is ook betrokken bij de Epstein affaires! Hij is ook pedo & vrouwenverkrachter, puur machtsmisbruik ook van hem geweest! Hij is ook Zionist!

  3. Ik schrijf niet zomaar wat, ik heb voor alles YT videobewijzen! U bent argumentloos! Politiek lult ook elke dag argumentloos! De staatisten zijn waardeloos, je hebt er niets aan, verticale partijpolitieke autoritairians & totalitairians in dienst van de superrijken! Bewijs maar eens dat ik onzin schrijf? Ik beweer niet dat Robert ongelijk heeft over Corona, ik zeg alléén maar dat Trump ook corrupt is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *