5 thoughts on “Jensen – Het geen probleem probleem
 1. 5G is tegelijk in gegaan als Coshit… De beelden die in China waren genomen die we allemaal kennen,dat men dood viel op straat is in scene gezet.
  Ze hebben daarvoor mensen gepakt die stomdronken waren en omvielen.
  Het virus is nergens geisoleerd en onderzocht + het feit dat alle landen maar gewoon een titel van virus geven aan wat het land naast zich trending is.

 2. Volg de draadjes en het geld en binnen de kortste keren kom je uit op de depopulist Bill Gates en zijn Epsteinmaatjes. Partners in crime die waarschijnlijk vanuit een volksbeweging worden opgeknoopt (spreekwoordelijk) na berechting. De pedocratische rechters in moerasland zijn reeds lang geleden gekocht.

  Ze zijn als de dood voor de organisatie van het volksverzet in Europa. Gates gaat in de publieke opinie op de electrische stoel naast Fauci. Gevreesd wordt dat de oude schurken als Soros zich eruit draaien, behalve zijn zoon Alexander. De Clintons is een ingewikkelder verhaal dat pas opgelost wordt na de val van de democraten bij de openbaring van de verkiezingsfraude.

  Binnen de Likud zijn er stemmen om Sigrid Kaag aan te pakken, doet mij genoegen dat het Yiddishe bewustzijn nog bestaat.

 3. Bloemlezing uit diverse bronnen
  ————————————————

  De gore vieze vuile schwabsekteleden hebben corona op de A-list gezet omdat ze met het ‘vaccin’ 90 % van de bevolking willen uitmoorden en dat is een ebola-resultaat.

  Bedankt VVD, CDA, D66, CDA en GroenLinks! Ik ga jullie als een kwaadaardig virus bestrijden, met een spuitbus ebolaplus, dus als ik slaag liggen jullie over enige tijd met de pootjes omhoog! Zijn jullie helaas resistent dan komt het volgende scenario.

  Het is duidelijk dat we naar de wapens moeten grijpen en de dwangbuizen en jullie afvoeren naar de Horsten dat we zullen inrichten als gesticht. Niet iedereen zal daar hoeven te zitten. Want er is 1 ontsnappingsmogelijkheid, waarvan de Koning, Rutte, gebruik kunnen maken: een injectie!

  Waar de Jonge en Kaag in mijn optie naar toe moeten: een volkstribunaal met een galgenveld met stroppen en guillotines.
  De vlaggen liggen al klaar voor de dag van de grote afrekening!

  Ferdinand Grapperhaus en Ferdinand Grapperhaus (lid van de Swab-bende). Zoon ontvangt 2 miljoen subsidie uit europese pot. De Jonge en de Jonge, zelfde laken een pak. Smerigheid ten top.

  Tijd, hoogste tijd voor verzet met alle middelen. Hitler werd 15 jaar te laat uitgeschakeld, het is al 10 over 12!

  Pas op voor de slimste ratten, die staan vooraan om ons uit te moorden. Kaag, Hoekstra, twijfelachtig maar wel rijp voor detentie door het volk, want een Numann, jood, vind ons crimineel! Schaam je Ernst, ben je Yiddish of cabal?

  August Vermeilen
  —————-

  Hugo de Jonge, gaarne wil ik u voor de komende tien jaar gezond zien. Daarom kom ik volgende week even lang voor tien vaccinaties. Dan kunt u er even tegen!

  Samen met de vrijheidsstrijder Flipje het fruitbaasje van Tiel moeten we heel wat bessensap laten vloeien om van de Schwab-tyrannen af te komen in deze WO III.

  In de blender met die lui.
  Met de vaccanatiedwang, via onder meer propaganda, zware druk op behoud baan en gemanipuleerde cijfers en de uitrol van een medisch paspoort, laten vele mensen uit domheid, onwetendheid, slaafse volgzaamheid zich vaccineren tegen corana.

  Ondertussen zijn de dramatische bijwerkingen van de experimentele gentharapies, vaak onterecht vaccin genoemd, alom bekend. Een ‘vaccin’ dat
  tig keer dodelijker is dan het doormaken van een griepvariant, genoemd covid door de NWW, promoten, injecteren zonder kennis en expliciete toestemming bij een overgroot deel van de bevolking is misdadig.

  Omdat vrijwel iedere denkende burger kennis heeft van
  deze strafbare feiten, zijnde op zijn minst dood door schuld c.q. met de collaboratie hieraan, rust op eenieder de (morele) plicht
  over te gaan tot burgerarresten! Tevens is het doen van aangiften eveneens een plicht bij kennis van…

  Lafheid kan niet meer en tot slot een lijstje van een aantal misdadigers.
  Nederlandse deelnemers aan de misdaadgroep Schwab (WEF):

  Mark Rutte
  Hugo deJonge
  Sigrid Kaag
  Lilianne Ploumen
  Wopke Hoekstra
  Ferdinand Grapperhaus
  Mabel van Oranje
  Lex van Oranje
  Maxima van Oranje
  Sijbesma (via big farma)

  Richt een DOEZELNOOIT! groep op en volg een verzetstraining
  Zoals in iedere oorlog worden deze lui alleen gestopt door een geslaagde aanslag oftewel een bom of een loodinjectie of vergiftiging door hun vrouw. Dat zij aan hun eindje komen staat vast, maar de kronkelpaden van de geschiedenis zijn moeilijk te voorzien. Ook voor Gates, Klaus Schwab en zijn rechterhand Sigrid Kaag. Logisch dat er jacht door nabestaanden gemaakt gaat worden op Hoekstra’s, van Dissels, Sijbesma’s, Ruttes. de Jonges. Eigenrechting ontstaat bij een gesloopt rechtstelsel; Grapperhaus heeft heel wat te vrezen.

  Het probleem is dat de Merkels en de Johnsons zich gesteund denken door hun machtige planoloog.

  Zonder dat neonazi”s rondom en in de bilderberg-schwab-bende het vaccin hebben gehad zijn ze al doof en blind, maar op de tast vullen ze nog hun zakken; ook voor kill Bill! Als er gedeeld moet worden bij de scheiding van Gates, dan lijkt mij vierendelen een goed idee.

  Het hele kartel inclusief de oranjes en onkel klaus schwab het gevang in knuppelen voor volksgericht.
  En niet te vergeten de mengele’s in WOIII: ab osterhaus, marion koopmans jaap van dissel met hun neppapers, nepmodellen en hun leugens als kwakzalvers met als doel de immuunsystemen van jonge mensen te vernielen voor ontvolking en verdienmodel.

  Demonstreren is een grondrecht, verzet tegen nazi’s is een plicht, berechten van landverraders en moordenaars is noodzaak voor herstel van de souvereine staat Nederland.

  In normale tijden geldt een wat u niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet, maar voor tyrannen zullen we niet zwichten in het schemerduister van het vierde reich!

  WE zullen in het ondergronds verzet moeten gaan. Alleen al het overleg tussen rutler en cocosmacron over het breder inzetten van euro*gend*for maakt dit nodig. Van deze vierde rijk dictatuur zijn we nog lang niet af.
  Nous trouverons quelque chose ou le provoquerons, une pandémie qui cible certaines personnes, une crise économique réelle ou pas, un virus qui touchera les vieux ou les gros, peu importe, les faibles y succomberont, les peureux et les stupides y croiront et demanderont à être traités. Nous aurons pris soin d’avoir prévu le traitement, un traitement qui sera la solution.

  Ik herhaal nog maar even dat Schwab genocide voorstaat, zoals reeds uitgedrukt door Jacques Attali de leermeeester, bilderberger van o.a. Macron.

  In feite: Vaccination macht Frei! Niets bezitten.
  Doodgewoon moord op vrijwel alle europese landen!

  onno op hugo de jonge
  Weer uitstekende analyse die aanzet tot daden.

  De bron van ellende is de zelfhaat binnen de bilderberg-web-kringen. Vrij logisch omdat het nazi-erfgoed in hun nature en nurture zit. Je daarvan losmaken is erg moeilijk. Dus aan ons de taak de destructie van de aarde tegen te gaan en zoveel mogelijk de daders vast te zetten, fysiek, verbaal, planologisch en psychologisch.

  Houdt moed, allen.

  Hier was al lang uit wetenschappelijke kringen voor gewaarschuwd.
  Onze menselijke plicht deze technologie te elimineren waar we maar kunnen.
  Is gemaakt voor totale controle en geplande moord op de vrij denkende mens.
  Dit is totale oorlog!

  PS Simple means against high tech terror komt in een nieuwe editie op het darkweb.

  Plicht tot burgearresten van moordende landverraders.
  Met de vaccanatiedwang, via onder meer propaganda, zware druk op behoud baan en gemanipuleerde cijfers en de uitrol van een medisch paspoort, laten vele mensen uit domheid, onwetendheid, slaafse volgzaamheid zich vaccineren tegen corana.

  Ondertussen zijn de dramatische bijwerkingen van de experimentele gentharapies, vaak onterecht vaccin genoemd, alom bekend. Een ‘vaccin’ dat
  circa honderd keer dodelijker is dan het doormaken van een griepvariant, genoemd covid door de NWO, promoten, injecteren zonder kennis en expliciete toestemming bij een overgroot deel van de bevolking is misdadig.

  Omdat vrijwel ieder burger kennis heeft van deze strafbare feiten, zijnde op zijn minst dood door schuld c.q. met de collaboratie hieraan, rust op eenieder de (morele) plicht over te gaan tot burgerarresten! Tevens is het doen van aangiften eveneens een plichtbij kennis van…
  Lafheid kan niet meer en tot slot een lijstje van een aantal misdadigers.

  Nederlandse deelnemers aan de misdaadgroep Schwab (WEF):

  Mark Rutte
  Hugo deJonge
  Sigrid Kaag
  Lilianne Ploumen
  Wopke Hoekstra
  Ferdinand Grapperhaus
  Mabel van Oranje
  Lex van Oranje
  Maxima van Oranje
  Sijbesma (via big farma)

  Richt een DOEZELNOOIT! groep op
  met bereidwillige (ex)militairen en politiemensen.

  Mw. Agema in debat met hugo de jonge over A-status.
  De enige verklaring is dat het OMT ook omgekocht tuig is en rijp is
  voor de galg en rad.

  Het is tijd, mw Agema, het contract met Pfizer te lezen. En de technische
  gegevens van Pfizer, die ik u alle heb gezonden. Daaruit blijkt duidelijk het devies ouderen en jongeren NIET te vaccineren en voor NIET meerderjarigen NIET mogelijk binnen de EU, pagina 40. Informed consent wordt groots geschonden en de schoft Hugo de Jonge liegt over betrouwbaar en getest en zwijgt over EXPERIMENTEEL!

  Ongelooflijk dat u nog zo toegevend staat tegen over 1 van de grote criminelen in de voortgezette holocaust op miljarden door de bilderberg-schwab-gates-cabal!

  Noem de feiten! Zij die veel woorden gebruiken zeggen niets, is een bekend Rroma-gezegde!

  U stemde gelukkig niet voor de A-status, dat was een schrale troost.
  Een gezamenlijke inspanning is nodig om de 2e machtsgreep door big farma en big tech te ontworstelen. Ons team hoopt op inkeer in WO III.

  Groet, team geassocieerd aan OCCAM,

  Antonin Nicophoro Trax

  Doorverwijzen deze politiewatjes naar Pieter-Jaap Aalbersberg, de man die als taak heeft staatsterrorisme te bestrijden. Doe ook ff aangifte, het recht en plicht van iedere burger, tegen de koning en Maxima wegens staatvijandige activiteiten in samenspanning met Klaus Schwab.
  Jan-Jaap Aaldersberg kan niet lezen en kent zeker niet zijn taakomschrijving!
  Zijn BWM SH-742-N in donker grijs wordt binnenkort door Sigrid Kaag van de
  weg gehaald om het milieu te redden. De man zelf wordt op dieet gezet van
  frikandellen op basis van houtwormen die vrij komen bij het scheiden van
  biomassa voor verbranding.

  De online activiteiten van Nederlandse rechts-extremisten en de kleine extreemrechtse en rechts-extremistische actiegroepen verschuiven steeds meer naar de periferie van het internet. Ze zijn de laatste maanden steeds minder actief op grote sociale media platformen zoals Facebook, Twitter en YouTube. Dit komt mede door aanhoudingen wereldwijd en het restrictievere beleid van deze platformen jegens haatuitingen, discriminatie en rechts-extremistische propaganda, waardoor accounts steeds vaker (tijdelijk) werden geblokkeerd of opgeschort. Diverse actiegroepen weken daarom al uit naar alternatieve platformen met nauwelijks restricties, zoals Telegram, Parler, Gab en Bitchute. Op dergelijk platformen hebben ze echter een minder groot bereik. Onderlinge communicatie tussen leden van de actiegroepen verloopt verder grotendeels via versleutelde chats.

  Maar ook deze alternatieve platformen komen internationaal steeds meer onder vuur te liggen van de autoriteiten en grote techbedrijven, vanwege hun gebrek aan moderatie op de inhoud van de berichten. Dit kan rechts-extremistische personen en groepen dwingen terug te keren naar eigen websites of platformen; vanwege de bijkomende kosten en het beperkte bereik is dat geen aantrekkelijke optie voor extreemrechtse personen of groepen. Het risico van een waterbedeffect bestaat, waarbij rechts-extremisten steeds elders online opduiken of zich online afsluiten. Dit kan bijdragen aan het ontstaan van gescheiden online-werelden, filterbubbels en echokamers, waarbinnen geen correcties plaatsvinden, men elkaar bevestigt in het eigen gelijk en (verdere) radicalisering kan plaatsvinden. Overigens betekent deze online verschuiving geenszins dat platformen als Twitter, Facebook, YouTube en Instagram vrij zijn van extreemrechtse uitingen, maar het zijn vooral meelopers die daar actief blijven. Het blijkt ondoenlijk voor de grote platformen om alle inhoud te modereren en het stijgende aantal radicale accounts aan te pakken.

  Deze tekst is onderdeel van DTN 54.
  Zie ook

  Dreigingsbeeld NCTV: Aanslag in Nederland voorstelbaar, geen aanwijzingen voorbereiding aanslag
  14-04-2021 | 16:00

  Jan-Jaap Aalbersberg zit er voor de cabal en niet voor de democratie.
  Een laatste strohalm van europese beschaving in uitgeversland: “De Blauwe Tijger” wordt afgezet als vrijwel een terroristisch bolwerk. Welnu een compliment van zo’n opgeblazen kikker die zich laat voortsnellen in de BWM SH-742-N in donker grijs van de ene nepconferentie tot de andere. Tragisch dat zulke types niet de GUTS hebben de echte terroristen aan de te pakken.

  Deze man kent rolodex tot lisa van haver tot gort. Zijn chauffeur, hij lijkt een baviaan, maar heeft meer geweten in zijn pink dan deze man in zijn 89,5 kilo.
  Neem een definitie van de AIVD: “Rechts-extremisten bedreigen de democratische rechtsorde, omdat antidemocratische doelen worden nagestreefd en/of ondemocratische middelen worden ingezet.”
  Nou, daar moet je wat aan doen, JJA.

  Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen?

  Dat is de grote persoonlijke vraag!

  dossiers: kentekens binnen de nederlandse deepstate, chaufeurs verklaren onoirbaar handelen,

  reis- en aankomsttijden met tussenstops, reizend internet in dienstwagens, depots naar notarissen in Luxemburg.

 4. Over een poosje mag je zelfs binnenshuis de vlag niet meer uitsteken als een
  Schwab-crimineel in zijn doodshemd zonder zakken wordt gehesen. Via gezichtsherkenning
  wordt gecontroleerd of je wel echt droevig bent!

 5. 40.000 doden X honderd in de EU door vaccinatie en corona neppandemie
  Vreemd eigenlijk dat de bedreiger van Kaag hier niet op wees. In de
  kringen van het WEF kijkt men niet op een mensenleven, welnu
  zijn straf is als zodanig niet proportioneel en het was een bedreiging in grote emotionele
  verontwaardiging geuit. Had deze man een oude Mosko gehad dan zou het vrijspraak
  kunnen zijn. Zie Mr Raab en de brievenbuspisser.

  Klassejustitie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *