Blue Tiger

Waanzinbar: Hugo carjackt uw lichaam, uw auto en uw huis.

Er komt weer veel aan bod: Google manipuleert uw gedachten, Hugo jat uw rest en de boeren zijn helemaal geen lid van LTO. Veruit de meeste LTO-leden liggen onder het gras. Tom legt uit hoe de LTO de boel besodemietert. En Tom irriteert zich aan de massale/misplaatste aandacht voor kinderlijke vrouwensporten.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.463 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Waanzinbar: Hugo carjackt uw lichaam, uw auto en uw huis.
 1. Today we’re talking about an old language. A dead language. Or is it? Sanskrit is one of the important historical languages of India, a language of the holy scriptures of several religions and of multiple scientific and artistic works. A language, that helped linguists to understand, that Indo-European languages are actually from one family.

  https://youtu.be/AgGhjLIzaN0

  Similarities between Russian & Sanskrit by Russian girl

  I will tell you about discovery which I made during my visit to India. It is about how similar Sanskrit and Russian languages are.

  Of course Russian language originate from Sanskrit because of migration of people from India into Russia and Ukraine.

  https://youtu.be/cuYrBLmY5pc

  We are all Ancestors? Why? Because We Are All Related So basically wars are just huge family arguments https://youtu.be/BhtgINeaJWg

  Ancient Egyptians & Human DNA’s Big Surprise https://youtu.be/Q6h4HkmSN30

  Het aantal zielen, beperkt of onbeperkt?

  In het Nu van Alles is een voortdurend veranderingsproces gaande. De hoeveelheid manieren waarop het ‘individualisatieproces‘ – het reïncarneren van zielen – verandert, is niet constant te noemen en verandert daarom altijd, en blijft toch constant. Je kan dus niet spreken over een constante aantallen op aards niveau. Het is een variabel gegeven, dat aangeeft dat het aantal oneindig is.
  Maar op elk bepaald ‘punt’ blijkt het een eindig aantal te zijn.
  https://www.nieuwetijdskind.com/hoe-zijn-zielen-ontstaan/

  Je moet wel geschiedenis kennen om te weten wie je was https://youtu.be/GXq6YyvA_vM

 2. Beste Tom: u ‘irriteert zich’ aan…… U bedoelt iets irriteert u en u ergert zich aan dat iets………….

 3. Beste Tom: u ‘irriteert zich’ aan…… U bedoelt: iets irriteert u / u ergert zich aan dat iets………….

 4. Uit vorige familie en nu hier Lauren Boebert DESTROYS Nancy Pelosi in Congress
  https://www.youtube.com/watch?v=2lDs46Bctx4

  https://www.genealogieonline.nl/en/stamboon-franken/personen.php?familienaam=boebert

  Komt dus van de familietree uit eind 18e eeuw en toen dus uit Nederland. Alle wordt genetisch overgeheveld als je niet energetisch losknipt. Je bent je vader niet en je bent je moeder niet. Je hebt een eigen ziel die in vrijheid wil leven en mag nooit en te nimmer belemmerd worden.
  Opgelegd gedrag ondermijnd ieders eigen gezag en je hebt geen leven meer en speelt veelal op onbewust niveau als bang maken en onderdrukken de hoofdrol speelt en ondermijnd dus nu heel de wereld door slechts een handjevol enkelingen die geen respect hebben voor een leven van en ander….The Bilderberg Meeting In Your Face Live With World News Report Today June 4th 2022!
https://youtu.be/_ooXQoouVDk for the agenda till 2030 and the previous agenda you see here https://youtu.be/3rc6YWOWgpM en gaan dus gewoon door zonder scrupules naar anderen. De reden???? vaak is er geen reden……..

 5. De geheime Bilderberg groep heeft vergadering gehouden in DC. Dit occulte gebeuren van wereld ELITE’s bekonkelt de geheime planning voor de volgende fases van de plandemie, verdere escalerende OORLOGEN, het nog beter controleren van media informatie door keiharde censuur.
  In een tijd waarin Militaire technologie de mogelijkheden heeft om door muren en hele gebouwen heen af te luisteren….. Dit gebeurt toch al jaren en moet bij de bezoekers bekend zijn. Deze militaire technologie die wordt gebruikt voor het verzamelen van live data is niet bekend of wordt niet vrijgegeven aan het publiek.
  De “koning” van de STAAT DER NEDERLANDEN constructie werd terzijde gestaan door twee hulp-ambtenaren, Rutte en Hoekstra. Om te voorkomen dat hij domme uitspraken zou doen die dan op tape terecht komen. Een patjepeeër kun je het beste in de gaten laten houden door twee andere patjepeeërs. Om het netjes te houden.
  Wat doen die lui daar eigenlijk namens ons op onze kosten? Onze belangen behartigen? Graag horen wij dan wat ze voor ons hebben geregeld…..

  De Binnenlandsche Bataafsche Courant

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/06/08/bilderberg-in-washington-binnenkort-horen-we-de-opnamen/

  https://www.bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview.565815

  Verzinnen dir soort dingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *