7 thoughts on “Jensen – Rustig
 1. Denazificatie tijdens een voortgezette genocide
  ————————————————————————–
  Waar ik niet bij kan is het zwijgen en zelfs meelopen van veel nederlanders met het pure nazikabinet en kamerkartel.
  Sinds de 20..000 SS-ers uit Nederland, aan ook het oostfront, is er blijkbaar niets geleerd. Sterker, binnen veel
  nsb-families heersen nog steeds dezelfde gedachten, Het heeft mij verbaasd als schaduwkind dat te moeten ontdekken.

  Nazisme trekt vaak weer de zelfde types uit de zelfde familes. Amsterdam Noir benoemt het bij naam en toenaam en
  je komt vrijwel direct uit op de Majdan-staatsgreep door onversneden nazi’s, bekend van radio en TV.

  link: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/11/16/minerva-leden-weer-in-opspraak-om-nazi-prins-bernhard-kamer-en-pedo-demmink-kliek/

  Denazificatie in Nederland is hard nodig, maar waar haaal je de mankracht vandaan?

 2. Verdomme, mijn scherm is kapot gegaan toen ik in een opwelling op de kop van Ab Osterhaus mepte!

 3. De video werkt niet bij mij, stopt weer voortduren, ik ben rustig hoor, is hij wel rustig, had nog nix gezegd! Ik hoor hem wel graag bezig, maar wat heeft dat al meer dan twee jaar uitgehaald, ik zal een andere keer wel luisteren, om er mijn commentaar ook nog eens op te geven, dat doe ik ook graag! Maar zelf video’s maken bij YT doe ik ook niet, omdat hun regels & politiek mij ook geen moer kunnen schelen, ze zouden van mij geen één willen accepteren, totaal ban door YT! Jensen heeft wel nog heel veel op YT staan van hem dat ze niet gebannen hebben, zou mij nooit lukken!

 4. Ik zie daar beelden over natuurlijk, nix is natuurlijk, alles zijn creaties van de Elohiym, dat is meervoud voor the powerfuls, de zogenaamde goden, die we zelf ook waren geweest, maar nu zitten we hier vast op deze hel planeet! Dus we moeten van deze planeet weer af, vroeg of laat moeten we toch, al wat hier in vleeslichamen gedwongen geïncarneerd werden, zullen het toch moeten verlaten, maar dat moeten we juist zelf onder controle proberen te krijgen, anders liggen we hier weer binnen de kortste keren weer als baby in een gewone mensen wiegje te huilen met een pamper aan & ons echte spirit geheugen gewist, is dat wat jullie weer willen? Ik toch liever niet, maar ben zelf ook nog geen Boeddha of Lau Tze of iets van die ontsnapten van de oudheid!

 5. Met onze rechten bedoelt hij politieke rechten, niet de individuele rechten, hij zit altijd in anderen hun plaats te praten, ”met onze”, onzin, iedereen is uniek! Ik erken geen politieke rechten & die van instituten, alle soorten instituten, banken, superrijken hun denktanks, geen autoritairians met hun georganiseerde bendes, gewoon negeren de boel, saboteren! Je zit individuele mensen te dicteren Jensen, alsof we zelf niet zouden mogen denken & leven zonder de politieke bende, die moeten bestreden worden, ook hun bestaan moet uitgeroeid worden & dat moeten individuele mensen samen bestrijden, niet ene Jensen die gaat stellen wat wij zouden moeten & mogen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *