Overige

Katja de Man: Brief aan Femke

 

In het verbieden van de demonstratie op 2 januari kwam ze met het excuus dat de organisatie niet mee wilde werken. Haar eis: max 3500 demonstranten die op 1,5 m stil blijven staan. Onhaalbaar voor de organisatie die 25000 mensen verwachte. Femke heeft er een handje van de dingen zo te interpreteren zoals ze haar het beste uitkomen. Eens zo solidair en met hart voor de democratie én de tegenbeweging, kiest ze nu voor een dictatuurschap om de zogenaamde veiligheid te waarborgen. Maar wie dient er wie?

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.943 times, 1 visits today)
19 thoughts on “Katja de Man: Brief aan Femke
 1. Halsema zo gewetenloos corrupt als ze is zal zolang mogelijk de demonstraties de kop proberen in te drukken. Want het gaat om overleven. De WEF honden de reuen en teven weten dat ze te ver zijn gegaan met hun vaccinatie dwang en drang. Deze honden kunnen niet meer terug in hun hok. Ze moeten het karwei dat de WEF fascisten club hun opgedragen heeft afmaken. Alleen het karwei afmaken zal hun toekomst in een dictatoriaal systeem kunnen redden. Het karwei stoppen vrijwillig of gedwongen zal hun einde zijn. Dat gaat niet gebeuren als het aan hun ligt. Maar gelukkig ligt het niet aan hun maar aan het volk. Gevaccineerd of ongevaccineerd zullen samenkomen en een einde maken aan deze globalistische horor.

 2. Je kop in het zand steken zeker niet…
  En als een verblind konijntje, s’nacht, op het midden van de weg…
  Top video, Katja!

 3. Dank je wel Katja. Prachtig verteld. Op een manier dat ik er om kan lachen, maar er ook om kan huilen. Wat een bizarre, maar ook bijzondere wereld.

 4. Duidelijk gesproken Katja ! Inderdaad topvideo .Dank !!

 5. Waarom wil XB de alleen weter zijn en waarom geen hoor en tegen hoor, laat gewoon iedereen zijn mening geven, dan kan iedereen zelf beslissen wat in hun leven relevant en belangrijk is, soms voelt niet iedereen zich in zijn vrijheden aangetast, moet gewoon mogen, niet iedereen is hoogbegaafd toch? Het gaat gewoon ook om respect voor elkaar.
  Dit kwam nog meer naar voren toen ik de uitzending keek van de BPOC met de journaliste Janneke Monshouwer , een buitengewone integere, intelligente dame, die feilloos blootlegde waar het hier aan schort. Mede door haar jarenlange ervaring die ze in de praktijk heeft opgedaan. Daar moet vooral lering uit getrokken worden.

 6. Wij hebben geen video’s nodig over die zeveraars, we weten al twee jaar dat we bezet zijn, dus, de bezetters moeten opgeruimd worden! Ondertussen gaat de GENOCIDE wereldwijd door, maar ze zitten alléén maar te zeveren over die hun agenda’s!

 7. Je kan mijn vrijheid van reactie niet verdragen, want je begint te zeveren over mijn reactie, is te min voor je, over echt verzet bezig te zijn? Je moet veel kunnen blijven zeveren & mensen laten vermoorden die gezond zijn omdat een tiran dat gezegd heeft?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *