Café Weltschmerz

Komen de prikbussen terug? – Willem Engel en Gideon van Meijeren

Willem Engel en Gideon van Meijeren bespreken het fenomeen “prikbus”. Zij gaan in op de juridische aspecten die komen kijken bij het injecteren van minderjarigen met experimentele gentherapie. De tweet van Willem aangaande de prikbussen komt aan bod en de documentaire waar Gideon aan mee heeft gewerkt. In grotere context wordt er gesproken over de aanklacht “opruiing” en het vastzetten van dissidenten via deze gemaakte aanklachten.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.836 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Komen de prikbussen terug? – Willem Engel en Gideon van Meijeren
  1. Interessant hoor maar is het feit dat we binnenkort waarschijnlijk “uitgeleverd” gaan worden aan de WHO niet veel actueler….

  2. Bij ons in Zeeland zit de ggd-vaccinatielocatie praktisch naast een basisschool(in gebouw bij een Chinees restaurant) met daar schuin tegenover een schuur ( pas gebouwd) vol met routers (5G?) die met hoogtij vacinatiecampagne zelfs een keer open gezet werdt. Waardoor het de indruk wekt dat er specifiek mensen getarget worden. De schuur met installaties staat schuin tegenover peuter/kleuter school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *