Blckbx

“Live-registratie Demo 3 oktober”, BLCKBX pakt groots uit met diverse reporters en helikopter…

Zondag 3 oktober maken wij een uitgebreide live-registratie van de demonstratie in Amsterdam. Om 14:00 uur gaan we live nadat de stoet al om 13:00 uur is vertrokken voor een route van ca. 5 kilometer. Minimaal twee reporters van ons team zullen onderweg interviews afnemen van deelnemers, afgewisseld met helikopter beelden en presentaties vanuit een hoog punt in de stad. Om 16:00 uur zal de live uitzending eindigen. Dit is tevens de eindtijd van de manifestatie zelf.

Headcounts

Hans van Tellingen (Strabo) zal met zijn team de verantwoordelijkheid op zich nemen om de “headcounts” te doen, oftewel…zorgvuldig te notuleren hoeveel mensen er zijn komen opdagen. Dit zal gevalideerd worden door een notaris waarna rond 16:00 uur – als onze uitzending en ook de demo eindigt – de definitieve stand opmaken. Hiermee willen we een einde maken aan de speculaties rondom de opkomst, die keer op keer een grote discrepantie lijkt te hebben met wat de media communiceert en wat de aanwezigen hebben waargenomen.

Disclaimer

We willen benadrukken dat we geen onderdeel zijn van de organisatie, maar opereren als onafhankelijk en politiek neutraal platform, dat op journalistieke wijze de feitelijke situatie gaat weergeven van wat er plaatsvindt in Amsterdam op 3 oktober a.s.

Route

Vanaf de Dam gaat de stoet over de Nieuwezijds Voorburgwal richting Amsterdam Centraal om vervolgens via de Haarlemmerhouttuinen het Haarlemmerplein te bereiken. Daar gaat de bocht naar rechts en meteen weer naar links richting de Nassaukade. Bij de eerstvolgende brug keert de groep richting de Marnixstraat, waar – bij de brandweerkazerne – de bocht naar links buigt naar de Rozengracht. Via deze gracht zal de groep in de richting van het eindpunt wandelen en wel de Dam.

Info demo

Naam demo “Samen voor Nederland”:

Datum: zondag 3 oktober 2021

Plaats: Amsterdam

– 12:00 verzamelen op de Dam

– 13:00 vertrek manifestatie

– 16:00 einde…

(Visited 464 times, 1 visits today)
One thought on ““Live-registratie Demo 3 oktober”, BLCKBX pakt groots uit met diverse reporters en helikopter…
  1. route lijkt veranderd te zijn, hoorde ik van iemand, dus geen garantie dat het klopt:

    Rozengracht > rechts naar Marnixstraat > bij zwembad naar Nassaukade > rechts Haarlemmerstraat in >>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *