Gezond Verstand

Mattias Desmet is opnieuw op bezoek bij hoofdredacteur Karel van Wolferen. Een vervolggesprek.

Waar de heren het de vorige keer vooral hadden over de ontvangers van de van de onzinnige maatregelen die we de afgelopen twee jaar hebben meegemaakt, hebben ze het in dit gesprek vooral over de zenders en bedenkers ervan. De ultra-rijken die vol in uitvoering van een technocratische machtsgreep zitten. Karel is benieuwd naar Mattias zijn ideeën over wat hun psychologische huishouden precies beweegt. Of zoals hij vraagt; What makes them tick?”

Het eerste deel van het gesprek staat hier:

Karel van Wolferen in gesprek met Mattias Desmet over totalitarisme en verzet

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.786 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Mattias Desmet is opnieuw op bezoek bij hoofdredacteur Karel van Wolferen. Een vervolggesprek.
  1. Als die journalisten eens met zijn allen zouden opstaan?
    Udo Ulfkotte verdomde het voortaan niet meer de waarheid te verloochenen. Heeft hij dit met zijn leven moeten bekopen?

  2. Conformisme is populairder dan ooit en het vormt meteen ook de basis van een dictatuur. Daarmee heeft de heersende minderheid bewijs, bevestiging en dus rechtvaardiging in handen om te “MOGEN” regeren (zoals dat met een leuk klinkend eufemisme wordt weergegeven). De grijze massa wil in werkelijkheid geen verantwoording nemen voor zelfbedachte keuzes: men geeft zijn hele bestaan liever uit handen aan een kleine elite die nog steeds de schijn van terechte almacht weet op te houden. Het interesseert mensen ook niet, zolang er maar brood en spelen zijn en dat is nog het meest frappante!

    Het is duidelijk waarom men dus gebruik maakt van de gevoeligheden qua kuddegedrag om iedere vorm van dissidentie te demoniseren (de introductie van begrippen zoals “wappie”). De meest succesvolle gemeenschap van dit moment is een communistische dictatuur waarvan het duidelijk is dat men die kant op wil. Dat 26 miljoen mensen nu als vee compleet opgesloten zitten in Shanghai is natuurlijk niet belangrijk voor de orthodoxe media om te vermelden en ook niet dat ze massaal naar beneden springen vanaf de hoogste verdiepingen. Je hoopt dan maar dat je zo hoog mogelijk woont. Dat bepaalde meelopers nu over de Floriade spreken in termen van: stad van de toekomst, is wel grappig. Kijk naar Shanghai: dat is echt een voorbeeld van een toekomstige stad.

    Slaap rustig verder? Misschien gaat WO-III vanaf 22 mei wel van start …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *