Café Weltschmerz

Ongecensureerd: Waarom intervenieert Rusland nu? – Kees van der Pijl in gesprek met Rusland ambassadeur Aleksander Sjoelgin

Kees van der Pijl gaat in deze uitzending in gesprek met Rusland ambassadeur Aleksander Sjoelgin. Sjoelgin was een paar weken geleden ’te gast’ bij Buitenhof, een respectloos kruisverhoor dat de ronde deed als een van de slechtste interviews aller tijden. Eerder schreef Weltschmerz hier al een artikel over, waarin de manipulatieve gesprekstechnieken van interviewster Maaike Schoon uiteen wordt gezet.

Kees van der Pijl en Aleksander Sjoelgin spreken met elkaar over het “waarom” en het tijdstip van de Russische interventie en wat de langetermijngevolgen zullen zijn voor zowel Rusland als ook degene die pro-Rusland zijn in de Oekraïne.

Café Weltschmerz is blij om Aleksander Sjoelgin te ruimte te kunnen bieden om hem wél uit te laten praten en zijn kant van het verhaal te laten vertellen.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.216 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Ongecensureerd: Waarom intervenieert Rusland nu? – Kees van der Pijl in gesprek met Rusland ambassadeur Aleksander Sjoelgin
 1. Aan dhr Kees van der Pluim, hoezeer
  Ik u ook bewonder maar ook u ziet het grotere plaatje over het hoofd.

  We worden constant afgeleid ( deze oorlog ) om de hoofdzaken die nu plaatsvinden te maskeren. Natuurlijk is die oorlog vreselijk maar als je dat eens even naar de achtergrond schuift en de maatregelen gaat bekijken dan zie je waarom deze oorlog gepland is.

  Corona hoax had tot taak een eerste klap uit te delen aan de MKB om zoveel mogelijk bedrijven failliet te laten gaan.
  De gif-prikken zijn om mensen ziek te maken en te doden.

  De oorlog heeft tot doel via sancties om de wereld economie totaal ten gronde te richten. Dat Rusland als enige de roebel aan goud koppelt heeft als doel de euro en dollar bewust te vernietigen zodat alle valuta’s in de wereld sneuvelen.

  De sancties en het stoppen van import van gas, olie, kunstmest en andere grondstoffen uit Rusland heeft als doel bewust de wereldwijde economische ineenstortingen te veroorzaken met als gevolg ; angst, chaos, armoede, geweld naar elkaar …. precies wat het WEF voor ogen heeft.

  Dan als de schapen er rijp voor zijn zullen ze met ” de oplossing ” aan komen dragen.

  Mensen ga het grotere plaatje zoeken dan zie je waartoe dit alles gaat leiden. Pas als mensen dat gaan doorzien kun je er iets tegen ondernemen.

 2. Uitstekend uitgelegd Peter, dat grote mondiale script moeten de mensen ontdekken. Dat kost moeite maar het is te doen. Ik heb ’t vermoeden dat ook v.d. Pijl ,gezien de aard van de vragen die hij stelt, langzaam onderweg is naar deze visie.

  Overigens legt v.d. Pijl hier een degelijk en informatief onderhoud neer, na het eerdere interview/wanvertoning van de mevr. die haar naam geen eer aan doet.!

 3. Toch een uitstekende en uitermate beleefde en respectvolle actie van de Heer van der Pijl. Waarvoor DANK !!

  Buitenhof is niet meer wat t geweest is….zoals de rest van de mainstream media….en wil je daar aan het eenzijdige nieuws als journalist werken en meewerken..??? mensen wordt toch eens wakker daar …en zoek een baan elders!!!
  En die zogenaamde “interviewster” Maaike moet zich zelf maar eens geestelijk goed laten nakijken als je zo met mensen omgaat….hoe on-respectvol kun je zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *