Blckbx

Nabeschouwing persconferentie: Wat gaat het worden?!

Dinsdag 15 februari zal minister Ernst Kuipers de nieuwe versoepelingen kenbaar maken. Versoepelingen die hij zal presenteren als wisselgeld voor hetgeen dat onontkoombaar lijkt: het doorzetten van de coronapas, waar hij dit jaar nog een slordige 30 miljoen in gaat investeren.

Nabeschouwing

Dinsdag gaan wij om 20:00 uur live nabeschouwen met interessante gasten zoals advocaat Bart Maes en neuroloog Jan Bonte. Op dezelfde dag – dinsdag 15 februari – zal namelijk de uitspraak in het hoger beroep inzake de afschaffing van de coronapas bekend worden. We praten met hen over deze rechtszaak, de rechtspraak in zijn algemeenheid en uiteraard de schrijnende toon en woordkeuze van ambtenaren die vrij is gekomen na een WOB-verzoek.

Vrijheidsstrijd wereldwijd

We maken een deep-dive in het dossier van het Canadese Freedom Convoy, NLP-er Igor van Kaam analyseert de onnavolgbare draai die premier Justin Trudeau heeft gemaakt en we maken inzichtelijk welke omringende landen de coronamaatregelen al geheel of deels hebben afgeschaft, waaronder de coronapas.

=

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.170 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *