Overige

NIEMANDSLAND aflevering 9 | Gezondheidszorg & Leefstijl

In aflevering 9 van NIEMANDSLAND gaat Nico Sloot in gesprek met Evelien Peeters en Eline van den Broek-Altenburg over gezondheidszorg en leefstijl.

Evelien Peeters, internist en endocrinoloog en Eline van den Broek-Altenburg, gezondheidseconoom, epidemioloog en biostatisticus bespreken onder andere de gang van zaken in de reguliere zorg en hoe leefstijl van invloed is op het ontstaan én tegengaan van gezondheidsproblemen.

Volgens Evelien Peeters gaat ‘vaccineren voor een ander’ niet op. Mensen zoeken houvast vanuit de angst die aangewakkerd is. De oplossing in de vorm van vaccinatie en maatregelen maakt ons niet ‘veilig’. We hebben een heel leger aan wetenschappers, maar er wordt in Nederland niet geëvalueerd op het beleid en dat is heel merkwaardig.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Let op! De VriendenPlekactie loopt t/m 31 oktober, je hebt dus nog een paar dagen om je gratis “goldmembership” te claimen!

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM

nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 365 times, 1 visits today)